Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Adolescentii din Vaslui, injunghiati de elevul „smecher”. Agresorul, retinut pentru 24 de ore

Cosmarul oricarui parinte era cat pe ce sa indolieze, aseara, trei familii din Vaslui! Fiii - elevi in clasa a IX-a - care ar fi trebuit sa ajunga acasa de la cursuri au cazut secerati in strada dupa ce un coleg de liceu i-a injunghiat. Agresorul avea, se pare, cutitul in ghiozdan si s-ar fi enervat cand unul dintre baieti l-a intrebat daca e smecher. Intrebata despre socanta intamplare, Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a refuzat sa comenteze.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cosmarul oricarui parinte era cat pe ce sa indolieze, aseara, trei familii din Vaslui! Fiii- elevi in clasa a IX-a- care ar fi trebuit sa ajunga acasa de la cursuri au cazut secerati in strada dupa ce un coleg de liceu i-a injunghiat. Agresorul avea, se pare, cutitul in ghiozdan si s-ar fi enervat cand unul dintre baieti l-a intrebat daca e smecher. Intrebata despre socanta intamplare, Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a refuzat sa comenteze.

Mama elev ranit: „Copilul meu e injunghiat in spate si eu il asteptam cu mancarea acasa, sa vina acasa. Se poate asa ceva, intr-o scoala din Vaslui, in Uniunea Europeana sa se intample o injunghiere? De ce au arme albe? Daca nu avea ghiozdanul in spate, ca el l-a aparat, era mort!”.

Citeste si: VIDEO| Care este starea tinerilor injunghiati la Vaslui. Informatii noi despre agresor

Cu hainele copiilor imbibate de sange, parintii se-ntreaba cum de a fost posibil ca adolescentii lor sa fie macelariti in strada de un coleg de scoala, cu apucaturi de criminal.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Elevii lipsisera de la cursuri si se indreptau spre casa cand cel pe care il stiau bine s-a repezit asupra lor cu un cutit!

Urmele din strada sunt marturia infioratoare a unei scene in fata careia martorii au inlemnit: agresorul care avea si el ghiozdan in spate si-a incoltit pe trecerea de pietoni colegii si dupa

o ploaie de lovituri date cu cutitul, a fugit.

Citeste si: Atac cu cuțitul în Vaslui! Trei adolescenţi au fost înjunghiaţi în plină stradă

Raniti grav, elevii au apucat doar sa ajunga pe partea cealalta a strazii si s-au prabusit. Ingrozita de atacul infiorator, o vanzatoare a sunat la 112.

Politistii au impanzit locul si la scurt timp, il audiau pe agresor: minorul are doar 17 ani si s-a predat dupa ce a urmarit de pe trotuarul vecin desfasurarea de forte a autoritatilor.

Ce l-a determinat sa-si atace colegii, nimeni nu stie inca.

Baiatul care si-a injunghiat colegii a fost retinut pentru 24 de ore, iar fapta lui e incadrata in categoria celor mai grave agresiuni. Desi e inca pe bancile scolii, risca sa primeasca o condamnare grea.-

Masurile care se vor lua impotriva elevului agresor nu vor rezolva insa o problema taioasa a sistemului de invatamant.
Agresivitatea in scoli pare de neoprit si chiar daca parintii cer, revoltati, solutii menite sa-i tina in siguranta pe copii, problemele oficialilor din fruntea tarii sunt mereu altele. Ministrul Educatiei a refuzat astazi sa discute despre intamplarea sangeroasa care a trimis pe patul de spital 3 elevi din Vaslui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI