„O afacere care cere investiții cât pentru un apartament și care-i plimbă pe antreprenori prin toată țara adună tot mai mulți adepți. Vorbim de restaurantele pe roți. Cei care vor să obțină profit la bordul rulotelor cu mâncare sunt nevoiți să adune sute de mii de kilometri, prin țară, în următoarele luni”, a transmis Christian Sabbagh.

Restaurantele pe roți câștigă tot mai mulți adepți

„Metoda pare simplă la prima vedere, dar e mult de muncă, iar apoi trebuie multă experiență ca să-ți iasă”, a spus proprietarul unei astfel de afaceri.
Dar rezultatul e delicios. Paul și soția sa au lucrat în Spania. Sunt din Maramureș, dar afacerea lor i-a adus în Timișoara.
„Asta am lucrat în Spania, aproape 8 ani am fost churrrero de feria, zilele orașului. Și mergeam din loc în loc, tot așa, cu caravane, cu rulote. Bine, erau un pic mai mari, cu terase. Am venit acasă și ne-am întrebat? Ce putem face? Facem ce-am învățat”, a spus Paul.
Adică chiuross, celebrul desert spaniol. Au cumpărat rulota la mâna a doua, iar cu dotările necesare au ajuns să investească 30 de mii de euro. Iar de 8 ani sunt tot pe drumuri.

Citește și: VIDEO- Strălucirea luxului, redată de un tânăr. Mihai recondiționează produse de brand

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„E foarte greu cu muncitorii. Oamenii greu se adaptează la stilul ăsta de viață. Noi suntem o familie, ăsta-i norocul, avem o familie numeroasă”, a mai spus bărbatul.
În apropiere, găsim o rulotă de 6 metri lungime, adusă din Marea Britanie.


„Costurile sunt foarte mari. Ne-a costat foarte mult să aducem rulota. Noi ne-am gândit să facem o afacere de familie, să fiu eu cu soțul împreună”, a spus proprietara rulotei.
Soțul și-a lăsat serviciul pentru a fi alături de partenera sa, pasionată de cofetărie. Toți banii familiei sunt investiți în această afacere. Vorbim de aproximativ 50 de mii de euro.
La Iași dăm de Michele, un tânăr de 25 de ani care ne îmbie cu hot dog.
E născut în Italia, dar s-a stabilit în capitala Moldovei.
„Noi am deschis aici în iunie 2022. Nici n-am apucat să deschidem bine că a început inflația pe care o trăim și în ziua de azi, dar, treptat, lumea a început să ne cunoască”, a spus tânărul.
În urmă cu un an, Andreea din Craiova a cumpărat această rulotă 50 de mii de euro și s-a pus pe treabă.
„Am ales varianta de rulotă pentru că ne putem deplasa la diferite evenimente, fie în Craiova, fie în alte orașe, la târguri de Crăciun sau de Paște sau pe perioada verii, la street food-uri”, a explicat Andreea.
Printre cei mai recenți proprietari de rulote cu mâncare se numără Florin, care a deschis afacerea în urmă cu două săptămâni. 
„De când am deschis rulota, cel mai căutat produs este shaorma, cu carne și cartofi, cum le place cel mai mult oltenilor”, a spus bărbatul. 

În România sunt autorizate aproximativ 500 de food-truck-uri.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: