Autorităţile au încercat ca toate măsurile împotriva răspândirii noului coronavirus să fie respectate, însă cu greu a foat păstrată distanţa, iar masca- în afara secţiei de votare- a fost doar un accesoriu de purtat la mână. Au existat şi incidente la o secţie de votare unde oamenii legii au reţinut un individ care plătea oamenii pentru a vota cu un anumit partid.

Nici bine nu s-au deschis secţiile de votare din Tunari, că s-au şi format cozi întinse pe zeci de metri, iar pentru a păstra distanţa între oameni, jandarmii au montat garduri de protecţie.

Aglomerație mare la vot în Tunari

”Ia uitaţi ce este în Tunari, la coadă, la vot! Prezența la vot 100%! Distanţare socială...nema! Eu cred că e tot Tunariul aici la vot!”

Citeste si: Situație tragicomică la Deveselu! Localnicii au votat cu primarul decedat cu cîteva zile înaintea alegerilor!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din cauza regulilor impuse de pandemie, organizarea în secţii a fost dată peste cap. Unii au aşteptat ore întregi pentru a pune ştampila pe candidatul favorit.

Chiar dacă au aşteptat ore întregi, oamenii nu s-au dat bătuţi. Pentru că nu au avut cu cine să îi lase acasă, unii alegători şi-au adus şi copiii, asta deşi autorităţile au vrut să evite aglomeraţiile.

Acuzații de mită în comuna Tunari, unde mai mulți oameni cu viză de flotant au fost filmați în timp ce se dădeau jos din mașini în fața unei secții de votare.

Mai mult decât atât, în niște imagini surprinse cu camera ascunsă se poate observa cum indivizii primesc bani de la membrul unui staff de campanie local.

Peste 1.200 de votanți ar fi fost aduși duminică în Tunari din alte județe, precum Ialomița sau Teleorman, potrivit B1 TV.

Mulți votanți au venit fără măști

Nici în Ştefăneşti situaţia nu a fost mai bună, dar voinţa de a hotărî ce este mai bine pentru ei nu a lipsit din partea localnicilor, însă măştile şi distanţarea fizică- da! Abia când au fost atenţionaţi, oamenii s-au conformat regulilor.

Citeste si: EXIT-POLL ora 16.00 Alegeri Locale 2020. Ce partid se află pe primul loc în Capitală
Nu toţi au venit de drag să voteze. Tanti Emilia, aşa cum o cunosc vecinii, spune că ar fi fost obligată de primar să meargă la vot. În plus, femeia este dezamăgită că nu a primit nimic în schimb, totul in timp ce vecinii ei s-ar fi ales cu borcane de bulion, ulei, zahăr şi alte alimente pentru a vota.

Incidente în Ilfov

In Ilfov au existat şi incidente. Poliţiştii din oraşul Măgurele au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat de 36 de ani care ar fi mituit alegătorii. O femeie l-a reclamat după ce individul ar fi oferit câte 200 lei mai multor cetăţeni pentru a vota cu un anumit candidat. După ce a fost audiat, bărbatul a ajuns în spatele gratiilor pentru 24 ore, fiind acuzat de coruperea alegerilor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Vladimir Drăghia a fost la vot alături de soție! Câștigătorul Exatlon 1 și-a îndemnat fanii să îl urmeze: “Să nu mai asistăm pasiv la bătaia asta de joc”


În Chiajna lucrurile s-au mişcat ceva mai repede, insă şi aici au fost cozi în prima parte a zilei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si