Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată duminică la 15:50, pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Citeste si: ȘOCANT. Copilul trântit de pământ la locul de joacă are ”un traumatism cranian grav”

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Citeste si: Exclusiv Știrile Kanal D! În mintea agresorului din Hunedoara. Ce ascunde comportamentul său- VIDEO

Leliana Pârvulescu, profiler criminalist, a făcut o analiză, pentru Știrile Kanal D, a comportamentului agresorului din Hunedoara.

”Este imaginea unei  persoane cu agresivitate exprimata maxim. Felul in care vine, cum paseste, cum strange pumnul cand merge catre copil, victimna lui, arata ca persoana este intr-o bula fara niciun pic de simt al realitatii a ceea ce se intampla”, spune Leliana Pârvulescu. Analiza completă a profilerului

Minorul a fost preluat de o ambulanță

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

Agresorul copilului din Hunedoara a fost reținut
Agresorul copilului din Hunedoara a fost reținut

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Citeste si: VIDEO| Cum se simte copilul, de 13 ani, bătut în parc?! Imagini emoționante cu minorul aruncat la pământ

Tatăl bătăuș și-a snopit și fiul în bătaie

După ce i-a aplicat pedeapsa copilului, de 13 ani, bărbatul merge grăbit spre fiul lui. Îl ia și pe acesta de guler și aruncă cu el la pământ, nervos, sub privirile oamenilor aflați în parc. Întreaga scenă a fost filmată și văzută de toți minorii și părinții aflați în parcul din Hunedoara. Cazul șocant a revoltat o țară întreagă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Agresorul copilului din Hunedoara a fost reținut
Agresorul copilului din Hunedoara a fost reținut

Citeste si: Imagini de coșmar! Un copil de doar 4 ani este bătut cu bestialitate cu parul chiar de către mama sa! L-a pus în genunchi și a început să îl lovească!

„În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să îl identifice pe prezumtivul autor al faptei. Este vorba de un tânăr de 29 de ani din municipiul Hunedoara.

Acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violente, respectiv violență în familie”, a spus Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Conform anchetatorilor, minorul de 13 ani a fost trântit la pământ chiar de unchiul său.

Polițiștii spun că au fost sesizați în urma unui apel la 112. Polițiștii au stat de vorbă cu martorii și au aflat că incidentul s-a petrecut în urma unei neînțelegeri între cei doi copii.

Copilul de 13 ani a fost dus la spitalul municipal pentru investigații. Băiatul nu a suferit leziuni grave.

Filmarea șocantă a fost postată online

După filmarea postată în spațiul online, oamenii legii l-au identificat pe agresor și l-au audiat. El a declarat că i-a văzut pe fiul și pe nepotul său în timp ce se certau și a dorit să le aplice o corecție.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Vino aici, f... morţii m****i”, sunt cuvintele pe care bărbatul i le adresează copilului, care era deja foarte speriat.

„Urmare a imaginilor apărute azi pe o rețea de socializare, în care se observă cum un bărbat a izbit de pământ un minor, acesta rămânând inconștient la sol, polițiștii hunedoreni au identificat bărbatul în cauză și l-au #reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193, alin. 1 din Cod Penal și violență în familie, faptă prevăzută de art 199 din Cod Penal raportat la art. 193 din Cod Penal, ambele cu aplicarea art. 38 din Cod Penal întrucât, din cercetări, a reieșit că și-a bătut și propriul copil.

Mâine, polițiștii îl vor prezenta pe cel în cauză judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de #arestare_preventivă. Mulțumim tuturor cetățenilor care au sesizat comiterea faptei. Nu putem tolera violența sub nicio formă!

Later edit: copilul de 13 ani este în stare bună și nu a suferit leziuni grave, însă va rămâne în această noapte internat în spital pentru investigații medicale suplimentare", este mesajul postat pe pagina de Facebook "Polițiștii au umor".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si