După ce s-au mai apropiat, Alexandra și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp alături de Patrick, însă a avut parte de un adevărat șoc.

Încă din prima clipă în care a văzut că Patrick a ales-o pe Virginia pentru această cameră roșie, Alexandra a rămas vizibil dezamăgită, fără să înțeleagă cu exactitate cum și de ce a luat tânărul decizia. Și Robi a văzut câteva imagini cu Virginia și Patrick din camera roșie, iar pe fața lui nu se citea deloc încântarea.

 

Citește și: VIDEO Șoc în „Casa iubirii”! Bogdan i-a lăsat pe toți mască: „Ce o avea?”. Nimeni nu a mai făcut așa ceva până acum în emisiune

patrick casa iubirii, virginia casa iubirii, alexandra casa iubirii

Patrck, deranjat de postarea Alexandrei: „A spus public că e prioritar Gagea”

În minutele pe care le-a avut la dispoziție, tânărul și-a deschis sufletul în fața Virginiei și i-a povestit de ce a ales să nu facă un pas în spate în ceea ce o privește pe brunetă. 

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Virginia: „Mă așteptam să chemi pe altcineva, pe Alexandra.”
Patrick: „Am vrut s-o chem pe Alexandra, dar m-a deranjat puțin ceea ce a postat în noaptea asta și nu vreau să forțez lucrurile. 

Mi se pare că am accelerat puțin cam tare și nu e cazul. Eu nu vreau să le fiu lor un disconfort. Chemând-o pe ea acum în camera roșie, probabil aș fi fost un disconfort.”
Virginia: „Păi dacă ție îți place, de ce nu faci ce simți? Nu vrei să pici tu refuzat?”
Patrick: „Consideri că m-ar refuza?”
Virginia: „Dacă ea l-ar alege pe Gagea... Nu știu.”
Patrick: „Eu consider că am șanse.”
Virginia: „Ție îți place chestia asta. Nu vrei să accelerezi mai mult ca să nu ajungi în punctul în care să poată să zică nu.”
Patrick: „Mie nu mi-e frică de refuz. Dacă ea nu făcea treaba aceasta, cu videoclipul, eu 100% o chemam pe ea la camera roșie. Ea făcând treaba asta a demonstrat și a spus public că e prioritar Gagea. Eu acum nu ies din ecuație.(...) Nu pot să spun că sunt dat pe spate sau îndrăgostit, dar e interesantă situația.”

În final, Virginia i-a atras atenția lui Patrick că nu își dorește să spună nimic din ceea ce au discutat la camera roșie.

Patrick: „Eu nu o să spun nimic, doar dacă s-a dat conexiune cu noi.”
Virginia: „Sper să nu.”
Patrick: „Tu crezi că am făcut un pas greșit că te-am chemat pe tine?”
Virginia: „Tu îl consideri greșit?”
Patrick: „Niciodată, dar referitor la ea.”

Citeste si: Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”- kfetele.ro

Citeste si: Anda Adam, etalon de eleganță și stil! Imagini spectaculoase de la nunta artistei cu Yosif Mohaci- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO "Nu mai pot de nervi" Ceartă în paradis, din nou! Roberta și-a scos din minți iubitul, după ce i-a testat răbdarea. Sebastian, plin de furie, la un pas să anuleze totul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si