Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Alfred Bulai, primele declarații: "Am întrebat-o dacă poate să se dezbrace complet"

Arestat preventiv în dosarul de abuz sexual asupra mai multor studente, profesorul Alfred Bulai s-a apărat în fața magistraților. Deși nu a negat multe dintre scenele oripilante acesta susține că nu-și dă seama dacă jocurile din stagiile de practică aveau sau nu tentă sexuală.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Primele declarații ale lui Alfred Bulai sunt la fel de scandaloase ca și înregistrările care îl incriminează.

Deși nu a negat multe dintre scenele povestite cu lacrimi în ochi de studente, acesta a găsit explicații pentru fiecare context în parte.

"Jucam diverse jocuri psihologice, spunea: Imaginează-ți că e în fața ta un șarpe, cum acționezi?", povestește o fostă studentă a lui Bulai.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

"Șarpele este un simbol falic, precum și peștera, în sensul organului genital feminin, ambele fiind simboluri din psihanaliză. Nu apreciez că aceste jocuri avea o tentă psihoerotică", se apără Alfred Bulai.

O altă fată povestește că profesorul i-a spus să meargă cu el în cameră să se dezbrace.

Alfred Bulai, primele declarații [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

"În contextul discuției despre nudism, am întrebat o de principiu dacă poate să se dezbrace complet, iar ea mi-a răspuns că nu e nicio problemă să se dezbrace. Și-a dat tricoul jos, cred că a durat trei-patru secunde toată scena, nu a durat mai mult de cincisprezece secunde. I-am zis că nu mă așteptam, inclusiv în sensul pozitiv, întrucât mi s-ar fi părut aiurea să fi avut o reacție negativă.
Posibil să-i fi spus: Bravo, ești mai tare decât credeam".

Alfred Bulai a mai precizat că nicio studentă nu ar fi manifestat vreun sentiment de temere în prezența sa și că toate remarcile ar fi fost doar pure și nevinovate glume.

Contestația făcută de Bulai va fi judecată mâine de Tribunalul București, însă el nu va fi prezent în instanță, Din cauza infarctului pe care l-a suferit în urmă cu câteva zile el se află acum internat la Spitalul militar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI