Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Alina Ceușan, secretul frumuseții

Alina Ceusan este una dintre cele mai apreciate femei din mediul online! Vloggerita are un secret cand vine vorba de frumusete. Apelează la tratamentele de ultima generatie.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alina Ceusan este una dintre cele mai cunoscute vloggerite din Romania. Are 26 de ani iar in ultimul timp a devenit o adevarata vedeta a mediului online. A lucrat cu numeroase branduri nationale si internationale iar acum se bucura de un real succes. Insa pentru a fi in un influencer de top, Alina are o armata de oameni in spate care se ocupa de imaginea ei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De curand fanii Alinei Ceusan au avut parte si de o surpriza, vedeta s-a casatorit cu alesul inimii sale Raul Tisha.

In imaginile postate pe retelele de socializare, frumoasa vloggerita radiaza de fericire imbracata intr-o tinuta alba la care a accesorizat o palarie cu boruri ample.

Cununia civila a avut loc la Cluj-Napoca iar nunta va fi organizata pe 6 iulie la Castelul Banffy.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI