Robert și Patrick stau de vorbă în "Casa Iubirii" despre interesul pe care l-au manifestat amândoi pentru Larisa. Patrick nu consideră că a băgat bățul prin gard în cunoașterea dintre Robert și Larisa.

Citește și: VIDEO- Giuly, noua concurentă din "Casa Iubirii", a spus pentru ce băiat a venit în emisiune. Robert: "Nu am interes să o cunosc, momentan"

"Cu ce am greșit eu în tot ce am făcut?", se apără Patrick, dar Robert nu mai pare dispus să dezgroape trecutul. 

"Gata, am încheiat. S-a terminat cu Larisa! Am încheiat cunoașterea!", îi spune el lui Patrick.

"Pentru tine este un răspuns. Nu sunteți compatibili", trage Patrick concluzia. "Exact", îi confirmă Robert, care a înțeles că și Patrick a încheiat apropierea de ea.

"Nu, eu nu am slăbit turația, aștept momentul de cameră roșie", spune Patrick.

robert patrick casa iubirii

Robert din "Casa Iubirii", decis să încheie cunoașterea cu Larisa

[Sursa foto: Captură KANAL D]

De ce s-a terminat relația de cunoaștere dintre Robert și Larisa?

Robert și Larisa au purtat o discuție sinceră în grădina, feriți de ochii curioșilor, și au ajuns la concluzia că nu sunt potriviți unul pentru altul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ceea ce părea că îi unește în trecut, în prezent pare că îi dezbină. După ce a fost extrem de apropiată de Robert în primele săptămâni ale sezonului 3, Larisa s-a răcit brusc.

Nu este vorba doar despre trecutul lui, Robert ci și din cauza că el și-ar fi permis niște gesturi care, din punctul de vedere al Larisei, au fost exagerate și nepotrivite pentru nivelul actual al relației dintre cei doi.

giuly larisa casa iubirii

Giuly, luată prea din scurt de Larisa în Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce părere are Robert despre Giuly

În casa fetelor, Giuly îi reproșează Larisei că a luat-o prea dur de la început și i-a adresat prea multe întrebări sensibile. 

"Am nevoie de puțin timp să mă acomodez, am emoții după cum se vede", spune Giuly. 

Larisa face un pas înapoi și spune că nu o să-i mai adreseze nicio întrebare lui Giuly. Leoaica pare să fi câștigat momentan disputa pentru Robert.

Prima impresie pe care Giuly i-a lăsat-o lui Robert este una bună. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Nu știu cu cine o văd potrivită, trebuie să aflăm mai multe lucruri despre ea. Dar la prima vedere se prezintă bine, din punctul meu de vedere", spune Robert.

Citește și: Cine este Giuly, noua concurentă din "Casa Iubirii". "Am avut o singură relație de 10 ani"- VIDEO

Patrick îi confirmă că are aceeași impresie despre Giuly. "Are acel ceva.

Știi la ce mă refer", mai spune Robert.

Giuly are 29 de ani și este din Satu Mare. Cea mai nouă concurentă a sezonului 3 ,,Casa Iubirii" locuiește în Milano de la vârsta de 10 ani. Ea spune că a avut o singură relație până acum, care a ținut 10 ani, dar care s-a terminat cu doi ani în urmă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si