"Un bărbat din Dolj și-a ucis concubina cu 24 de ani mai tânără, apoi și-a pus capăt zilelor. Înainte, individul și-a sunat copiii din diaspora și le-a mărturisit ce are de gând. În trecut, femeia i-a salvat viața după ce i-a donat un rinichi, dar gestul de atunci n-a mai contat în criza de gelozie extremă. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Și-a ucis partenera care i-a salvat viața

Bărbatul în vârstă de 60 de ani s-ar fi certat în această dimineață cu iubita de 36 de ani. Aceasta i-ar fi spus că vrea să plece la muncă în America și să rămână acolo pentru mai multe luni.

"Din gelozie s-au omorât, din gelozie! Că el era mai bătrân și ea mai tânără", a declarat cuscra bărbatului.

"Mai erau mici discuții, ca-n orice familie, dar așa grav nu se aștepta nimeni. Întotdeauna erau în centrul atenției, râdeau, glumeau, nicio suspiciune, nimic", a declarat nepotul bărbatului.

Înainte să se sinucidă, bărbatul și-a sunat copiii din fosta căsătorie și le-a mărturisit ce s-a întâmplat.

"- A sunat-o pe verișoara mea, că ea e plecată în America.
- Adică pe fiica lui?
- Fiica lui, da.

A sunat-o și i-ar fi spus că... Tată, să vii acasă. Că eu am omorât-o pe Iulia și mă omor și eu acuma. Și vedeți că am lăsat bani în mașina de spălat, să ne înmormântați pe amândoi", a declarat nepotul bărbatului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În trecut, femeia i-a donat un rinichi partenerului. L-a salvat atunci de la moarte, dar acum a sfârșit de mâna acestuia.

"- Rămăsei șocată, mă închinai... O femeie cuminte calmă, vorbăreață. Dar de el am auzit că e mai gelos.
- Ea pleca în străinătate fără el?
- Da, da. Pleca. În Italia, a fost și prin Anglia. Dar el nu. El mai mult stătea acasă, că era bolnav de cancer", a declarat o persoană apropiată a celor doi.

"Vă dați seama, a șocat pe toată lumea, erau prieteni cu noi pe aici, eram și vecini", a declarat o persoană apropiată a celor doi.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

În caz de urgență, apelați numărul TELVERDE 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.

Citește și: Moment teribil! Un polițist de la Crimă Organizată, călcat cu mașina de un traficant de droguri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si