Ana Maria Barnoschi și mama ei se înțeleg foarte bine și mai mult decât atât, își fac surprize una alteia. De data aceasta a fost rândul Anei să o surprindă cu un cadou pe doamna Maria și a ales să o ducă la un tratament antirid, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ana Maria Barnoschi își răsfață mama

Ana Maria Barnoshi și mama ei au o relație mamă fiică perfectă.

Cele două s-au apropiat și mai mult, după ce, tatăl Anei a decedat. Vorbesc mereu, se sfătuiesc și se susțin necondiționat.

"Avem o relație frumoasă, deschisă, de prietenie în primul rand, chiar daca e o relație mamă fiică. Suntem foarte bune prietene. Încercam să petrecem timp împreuna cât putem de des. Cu ocazia sărbătorilor am zis să-i fac o surpriză plăcută pentru că o deranjează ridurile care au apărut cu timpul", a declarat Ana Maria Barnoshi.

Ana Maria a dorit că mama ei să beneficieze de un tratament de regină. Așa că a dus-o la clinica unde se răsfață ea de ani buni cu tratamente revoluționare.

"Ana este prietena noastră de multă vreme, avem o relație de aproape 6 ani de zile de prietenie astfel încât a venit și cu mama de data aceasta", a declarat dr. Daniela Diveica.

"Laserul CO2 este un tratament pe care îl folosim foarte des în acest sezon, este practic standardul gold în rejuvenarea pielii.

Putea să folosim acest laser co2 cu doua indicații. Cu o indicație medicală, adică să îndepărtam anumite leziuni de pe față, alunițe sau nervi dermici sau estetică, adică rejuvenare", a declarat Dr. Mihaela Balaban.

Răsfățul de la clinică este doar una dintre surprizele pe care Ana Maria Barnoschi i le-a pregătit mamei sale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Cu un an în urma am fost pe croazieră pe Dunăre câteva zile cu ea și anul acesta am zis unde să plecăm? Și m-am gândit la Grecia. Am plecat în Grecia o săptămână. Ne-am plimbat pe faleză, am mâncat împreună, am mai stat la povesti, am vizitat insula, am închiriat o mașină și ne-am plimbat prin împrejurimi. Mi-a mai făcut mama poze bine înțeles", a declarat Ana Maria Barnoshi.

Doamna Maria a învățat să-i facă cele mai frumoase poze fiicei sale.

"Ea trebuie să fie în centrul fotografiei și trebuie să fie prim plan ce este mai important, mai interesant adică ea. Și să o prind într-o poziție care să o avantajeze", a declarat doamna Maria.

De Crăciun vor petrece, din nou, clipe frumoase împreună cu toată familia, acasă la bunica unde se vor răsfață cu mâncăruri tradiționale.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Alexandra Dan, cântăreața cu voce de privighetoare. Artista din Bucovina vorbește despre marea ei pasiune, muzica


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si