Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ana Maria, ucisă de iubitul italian! Bărbatul i-a luat viața când a aflat că e însărcinată cu el

Idila interzisă dintre o româncă şi un afacerist italian s-a sfârşit teribil în Palermo. Tânăra de 30 de ani a fost ucisă cu sălbăticie și abandonată în șanț, după o ceartă aprinsă cu individul. Bărbatul a turbat când a alfat că românca e însărcinată. I-a spus că ea nu are de gând să crească singură copilul și i-a cerut să divorțeze. El în schimb a scos cuțitul și a recurs la un gest diabolic. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Ana Maria a fost adoptată de mic copil de o familie de italieni și crescut în localitatea Giardinello, un mic orășel italian. De un an lucra la o companie unde a cunoscut un afacerist de care s-a indrăgostit, doar că bărbatul era cu 20 de ani mai in vârstă, era insurat şi avea copii.

Până și-a dat ultima suflare- tânăra a sperat că amantul italian va divorţa, motiv pentru care a și acceptat o relaţie ascunsă cu el. Ieri cei doi s-au intalnit in zona în care lucrau şi au intreţinut relaţii intime. Apoi, fata a prins curaj și i-a spus că e însărcinată și i-a cerut bani să meargă la medici. În plus, i-ar fi spus că nu are de gând să crească singură copilul. Vestea l-a turbat pe individ.

"Tanara a sărit din maşina in care se aflau şi a luat-o la fugă.

Scenele cumplite au fost surprinse de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum italianul a urmărit-o şi prins-o pe tânăra româncă, după care a târât-o inapoi in maşină."

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Fenomenele METEO extreme au provocat primele victime

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 – Numărul alegătorilor care au votat la secţiile din străinătate a depăşit 250.000! In primul tur, până sâmbătă la ora 17.00, au votat aproape 188.000 de români

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 – Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău au votat sâmbătă la Madrid! Rareş Bogdan: "Să dăm cea mai usturătoare înfrângere"

Speriat, italianul i-a promis tinerei că o va duce la spital, însă pe drum cei doi au început să se certe din nou, iar bărbatul a ucis-o şi i-a abandonat trupul neînsufleţit intr-un şanţ. Apoi, ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic, a mers să ia prânzul, apoi la frizerie.

"Politistii italieni au descoperit-o pe tânără fără suflare si imediat a fost deschisă o anchetă pentru omor.

Au refăcut traseul victimei şi au reuşit să îl găsească pe vinovat. Atunci când a fost incatusat italianul si-a recunoscut crima."

Antonoi Boragia a fost arestat pentru moartea româncei şi riscă acum ani grei în spatele gratiilor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI