„Anamaria Ferentz se bucură de o viață foarte frumoasă în America. Ea a părăsit în urmă cu 10 ani România, iar acum a venit în vacanță. Mai mult decât atât, a lansat și o piesă despre care mulți spun că ar fi dedicată iubitului său, Douglas. Însă, despre toate acestea ne va vorbi chiar artista care se află alături de mine”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Anamaria Ferentz, o nouă viață în America

Anamaria Ferentz: Am plecat din România, n-am părăsit-o, că uite vin cu drag, acum 14 ani, deci mai mult de 10 și am venit în primul rând să-mi văd familia și am zis să îmbin utilul cu plăcutul, să-mi promovez prima piesă, de fapt, din album pentru că anul acesta voi lansa un album. Aceasta este prima piesă, „Baby” se numește și într-adevăr, am dedicat-o iubitului meu pentru că este povestea noastră de dragoste. Când ne-am cunoscut am văzut delfini în ocean și nu pentru că amândoi aveam viziuni, ci pentru că ne-am oprit pur și simplu. De obicei, este foarte mare trafic în L.A. În seara respectivă nu era și în drum spre restaurant ne-am oprit pe faleză și erau foarte, foarte mulți delfini care se jucau în apă.

Citește și: VIDEO- Fericiți la bătrânețe. Cum își petrec timpul simpaticii pensionari?

Cristina Dorobanțu: Unde ai filmat videoclipul?

Anamaria Ferentz: L-am filmat două zile în Punta Cana, Republica Dominicană și două zile la New York. A fost dorința mea. Mi-am dorit dintotdeauna să filmez în New york, dar așa, la modul acesta, că mai filmasem. E superb, este cel mai cel mai frumos videoclip al meu, bineînțeles și de care sunt tare mândră și am acolo am făcut eu styling-ul, am avut regizorul din Republica Dominicană, dar styling-ul și concepția clipului, scenografie, absolut tot, a fost producție proprie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu: Melodia vorbește despre povestea de dragoste dintre tine și Douglas?

Anamaria Ferentz: Da. Despre asta, așa cum ne-am cunoscut și faptul că știi cum e când iubești, vrei ca celălalt se simtă în siguranță și îi declari: nu te îngrijora, când mă vrei sunt acolo, sunt alături la bine și la rău.

Cristina Dorobanțu: Pentru videoclip ai lucrat cu producătorul lui Jennifer Lopez.

Anamaria Ferentz: Pentru piesă. Da și în continuare lucrăm la mai multe piese, o să o să vedeți. Acest album o să fie ceva senzațional. Se zice că muzica este starea pe care o are artistul și va avea foarte multe stări și va trece prin foarte multe stări, o să fie ceva foarte frumos.

Cristina Dorobanțu: Anamaria, tu de ceva timp trăiești într-o familie numeroasă. Șapte copii are Douglas.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Anamaria Ferentz: Da. Sunt Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici. Deși ei mai au puțin și toți mă întrec. Mi-am dorit dintotdeauna o familie numeroasă, să fie mulți copii”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si