„Mama copilei a fugit la secție imediat ce a aflat de oroare, iar anchetatorii spun că scenele de neimaginat s-ar fi derulat chiar în incinta bazinului de înot. Conducerea clubului i-a reziliat individului contractul de muncă imediat. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Antrenor de înot, acuzat de abuzarea unei minore

Antrenorul de înot, în vârstă de 20 de ani, a ajuns pe mâna polițiștilor după ce o femeie s-a dus aseară la Poliție și s-a plâns că fiica ei de 7 ani ar fi fost violată. Scenele groaznice s-ar fi derulat chiar în incinta bazinului de înot, acolo unde cea mică făcea cursuri plătite. Imediat, la Clubul Sportiv Dinamo s-au dus anchetatorii. Respectivul antrenor era de serviciu și a fost săltat. În plus, au fost luate și imagini de pe camerele de supraveghere.
După ce au pus cap la cap probele presupusei orori, polițiștii l-au reținut pe individ, iar acuzația este una extrem de gravă: abuz în formă agravantă. Ceilalați părinți sunt terifiați după ce le-a fost dat să audă.

Citește și: Simona Halep, a treia zi la TAS. Sportiva urmează să facă declarații la finalul audierilor. „Nu pot să vorbesc. Vorbim la final”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conducerea clubului spune că pe numele antrenorului de înot nu ar mai exista alte plângeri de acest fel, iar multor părinți nu le vină să creadă că a fost în stare să profite de o copilă de nici opt ani.
După astfel de acuzații, conducerea clubului sportiv a hotărât să demareze o anchetă internă și să-i supună pe toți cei care lucrează acolo la teste psihologice amănunțite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si