Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Asta-i România! | Diana, mama care a mers pe jos kilometri întregi că să economisească 5 lei, s-a mutat în casă nouă

Femeia a rămas văduvă la doar 22 de ani și cu doi copii în grijă, într-o cămăruță care le ținea loc de dormitor, baie și bucătărie. Tot ce își dorea tânăra era să le ofere celor mici un trăi mai bun. Visul ei a devenit realitate cu ajutorul oamenilor din toată țară, care au pus mâna de la mâna și au ajutat o să termine casă și să se bucure de o viață nouă.

Albert Matei,

Diana, mama care a mers pe jos kilometri întregi că să economisească 5 lei, s-a mutat în casă nouă

[Sursa foto: Captură Asta-i România!]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„- Văd atâta tristețe în ochii tăi…

- Da…. Înainte eram foarte veselă... dar de când s-a întâmplat asta încerc să fiu câteodată dar tot nu pot, nu pot din cauza că noi doi ne am iubit foarte mult și Dumnezeu a avut alt destin pt noi…. ”

„Este casa visurilor noastre”

„Cine o iubește mai mult pe mami?”

O mamă și doi copii fericiți încep o viață nouă la care până mai ieri nici nu îndrăzneau să viseze! E o poveste adevărată care confirmă încă o dată că după orice furtună apare soarele și după orice durere vine alinarea.

Citeste si: Kanal D, pe primul loc cu „Asta-i Romania!”

Pe Diana Condurache, mama rămasă văduva la doar 23 de ani cu doi copii de crescut, aveam să o cunoaștem în toamna anului trecut, atunci când printre lacrimi ne împărtășea drama pe care o trăiește și care avea să  mobilizeze o țară întreagă!

„- Tu acum la 23 de ani trebuie să fii și mamă și tată pentru 2 copilași.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

- Da, și mă lupt din toate puterile să le dau o educație cât mai frumoasă și să aibă tot ce n-am avut eu acasă, eu am fost necăjită acasă.”

Citeste si: VIDEO Asta-i România| Vă invităm la o plimbare în Ținutul Pădurenilor, Laponia de România

În spatele zambetului, biata mamă abia își ascundea amarul. A rămas singură pe lume atunci când a crezut că are totul: o familie frumoasă, unită și fericită, în ciuda sărăciei în care erau condamnați să trăiască.

Diana, văduva care a mers kilometri întregi pe jos ca să economisească 5 lei

„- Tu în acest moment cu cei mici locuiți la socri?

- Da.

- Și aveți o camera.

- Aici locuim, în camera asta.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

- Aici dormiți.

- Da… o întrețîn cum pot eu mai bine, să fie curățenie că e tot ce contează….să nu fie mizerie, dar mă străduiesc să fie cât mai frumos și când o să am casa mea vreau să fie colțul meu de rai.”

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Cel mai bun exemplu al paradoxului țară bogată – popor sărac! Pădurile de lângă un sat din Vrancea, pline de „diamante negre”

Visau împreună să aibă o casă și pentru asta munceau din greu, până într-o zi când toată lumea părea să se prăbușească în jur, odată cu moartea bărbatului. Îngenunchiată, Diana a continuat să lupte, să strângă bani din nimic.… A mers pe jos kilometri întregi doar că să economisească 5 lei.

VIDEO: Urmărește ediția completă marca Asta-i România!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI