Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Atmosfera de basm, specifică sărbătorilor iernii, a cuprins toată ţara

Cadouri amuzante, globuri pictate manual şi kit-uri pentru construirea unei case din turtă dulce sunt doar câteva dintre opţiunile inedite pe care gasiţi la un târg din Capitală. Mii de oameni sunt aşteptaţi să vină cu listele de cadouri pentru cei dragi.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atmosfera de sărbătoare s-a instalat în Constanța când s-au aprins decorațiunile luminoase. La malul mării, a fost amenajat un întreg orășel parcă rupt din basme.

Ileana Cosâzeana, Albă ca Zăpada sau alte personaje din desene animate îndrăgite, alături de primarul Constanței au inaugurat Festivalul iernii.

Citeste si: VIDEO| Cum cheltuim responsabil de Sărbători. Ce ne sfătuiesc specialiștii

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

S-a dat startul sărbătorilor de iarnă și în satele din Mărginimea Sibiului. Ghirlande colorate, decorațiuni luminoase și un brad de poveste care i-a strâns pe toți în jurul lui.

Citeste si: VIDEO| Ce se poartă de Sărbători. Sfaturile creatorilor de modă

Ca să păstreze tradițiile și să le transmită mai departe, tinerii au format deja cetele de colindători și dansatori, care vor umbla din case-n case, până în pragul Crăciunului.

Iluminatul de sărbătoare va bucura ochii sătenilor din Mărginimea Sibiului până în luna ianuarie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI