„Mergem acum la Timișoara, acolo unde cireșii de pe Aleea Iubirii au înflorit și atrag o mulțime de oameni dornici să facă ședințe foto de neuitat. Colega mea, Iulia Dumitrașcu, ni se alătură cu detalii”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Au înflorit cireșii

„Trebuie să recunosc, înainte de transmisiunea live am făcut și eu câteva fotografii aici, unde sunt cireșii japonezi de un roz spectaculos.

Această alee denumită și Tunelul Iubirii se află în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara, pe malul râului Bega. Este cât se poate de roz și de frumos și acești cireși sunt foarte celebrii. Creează un adevărat tablou de primăvară și vă spuneam că este această alee este denumită Tunelul Iubirii pentru că este un aer ușor romantic aici. Foarte mulți oameni vin să își facă poze ca mai apoi să le posteze pe paginile de socializare, unde strâng foarte multe aprecieri. Vin nu doar bănățeni, ci și oameni din toată țara. Sunt turiști care își programează weekend-uri aici, în capitala Banatului, pentru a vedea această frumoasă alee. Ne mai bucurăm de acest minunat tablou de primăvară foarte roz și spectaculos aproximativ două săptămâni. Astfel de imagini vedem și peste hotare, spre exemplu în America și, bineînțeles, în Japonia”, a transmis Iulia Dumitrașcu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Temperaturile mari distrug recolta. Fermierii sunt îngrijorați din cauza culturilor

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si