BERBEC

Berbecii au multa energie in aceasta saptamana si se intalnesc cu prietenii. Veti afla multe informatii care va vor fi folositoare atat pentru la locul de munca cat si pentru un proiect personal. Persoana iubita va va surprinde cu un gest tandru.

TAUR

Taurii au interese profesionale deosebite. Se vor alia cu persoane importante pentru a creste si a evolua.

Consolidati si relatia de cuplu care a trecut prin diverse obstacole.

Săptămână agitată, plină de energie. Sfatul astrologilor

GEMENI

În aceasta saptamana veti face o multime de tranzactii si ati pus ochii pe un obiect mai scump pe care doriti sa il achizitionati. Este important sa va calculati cu atentie bugetul inainte de a face alte cheltuieli.

RAC

Racii vor lua cu seriozitate exprimarea sentimentelor in saptamana aceasta si vor pune presiune pe viata de cuplu. Este important sa aruncati si un ochi pe sanatate, poate un examen medical de rutina.

LEU

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Leii au parte de sedinte la locul de munca si multe angajamente in plus care reusesc la randul lor sa le delege colegilor. Este important sa prioritizati si sa va organizati si sa va odihniti. foarte multa munca si multa presiune poate sa duca la anhietate sau stari melancolice.

FECIOARA

Fecioarele primesc oportunitati frumoase la locul de munca in aceasta saptamana, dar si oportunitati privind un proiect personal pe care il au in vedere de mult timp.

Relatii furtunoase, aventura pe plan amoros.

BALANTA

Balantele isi imbunatatesc relatia cu familia, intalniri cu fratii si surorile si poate discutii legate de mosteniri cu acestia. Este important sa aveti in vedere si sectorul profesional al sanatatii.

SCORPION

Scorpionii sunt surprinsi de partenerii lor care au initiativa unui proiect personal financiar. Nu va este uspr sa aveti bani la comun cu acestia sau cu alte persoane chiar daca va sunt apropiate. Aveti mai multa incredere in intuitia voastra si faceti schimbarile care apar la orizont

SAGETATOR

Aveti un interes care are legatura cu sectorul financiar. Sunteti deschisi sa invatati, sa evoluati, sa cresteti prin ajutorul altor persoane. Consolidati relatii financiare si aveti investitii noi.

CAPRICORN

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Capricornii fac schimbari fizice, este momentul sa va apucati de dieta, de sport sau de o rutina sanatoasa. Faceti investitii in garderoba voastra si aveti mai multa grija de sanatate din toate punctele de vedere optiuni fantastice si pe zona financiara. 20.35
VARSATOR

Varsatorii sunt inventivi in aceasta saptamana si inclinati spre obiective pe termen lung. Reusiti sa ii motivati si sa ii inspirati pe cei din jurul vostru. Va puteti indragosti sau sa va faceti mai mult timp pentru talentele voastre, pentru a le slefui sau pentru activitati recreative.

PESTI

Pestii au dorinta de a se dezvolta personal si a invata. urmeaza cursuri, citesc mai mult si isi dezvolta anumite abilitati cu care s-au nascut. Din punct de vedere financiar lucrurile stau un pic mai bine cu ajutorul pe care il primiti de la familia voastra. Partenerul vine cu o idee pe care o sustineti.

In concluzie, saptamna pare a fi una plina de dinamism pe toate planurile si nu trebuie sa ratam oportunitatile care ne apar in cale.

„O saptamana agitata, dar lucrurile pot fi intoarse in favoarea voastra daca stiti sa actionati la momentul potrivit. Ascultati-va intuitia si lasati ideile creative sa vina, sa le asterneti pe o foaie de hartie si sa le luati in calcul. Mercur in Varsator va ajuta, aveti nevoie sa colabora cu aceasta energie pentru a creste, a evolua prin surprindere”, spun astrologii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si