Produsele italienesti sau cele rusesti atrag tot mai multi clienti, dornici sa guste din ce-au mai bun strainii.

Prosciutto, branza cu trufe, branza de capra in boasca de vin sau buratina sunt doar cateva dintre bunatatile pe care un boutique gourmet din inima Capitalei le puna pe masa clientilor. Aromele sunt autentic italienesti.

Pretentiosilor care cauta aromele italienesti le e imposibil sa nu gaseasca aici produse pretioase: la loc cinste, stau 70 de soiuri de branza si 50 de carne, aduse tocmai din catunele insorite ale Peninsulei.

Feliilor fine de branza maturata si prosciutto cruddo, toate aranjate pe un platou care iti desfata privirea si papilele gustative, li alatura celebrele paste italienesti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Doi soti din Tecuci au pus pe roate o afacere cu lactate artizanale! Totul se face numai din produse 100% naturale!

De toate formele si culorile, sunt unul dintre produsele de top ale acestui magazin gourmet.

Preturile pentru astfel de produse artizanale variaza intre 90 si 150 de lei pe kilogram,
un pret corect pentru calitatea oferita, spun proprietarii.

Pretioase sunt si produsele dintr-un magazin care aduce spiritul Rusiei printre romani. De la icrele rosii, coltunasi sau peste, pana la vodca tipic ruseasca, toate se gasesc aici.

Vedetele magazinului sunt celebrii coltunasi, umpluti cu varza, carne sau cartofi. Usor de preparat, ei fac deliciul clientilor.

Afacerea merge ca pe roate, iar romanii sunt tot mai atrasi de gusturile rusesti. Cifrele o arata cel mai bine.

In magazin gasiti aproape 650 de produse de tip rusesc, de la mancare, semipreparate, pana la produse cosmetice si de ingrijire presonala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si