”La staţia de metrou Universitate, un bărbat 47 de ani, aflat în zona scărilor rulante, a fost lovit la nivelul capului de elemente de construcţie căzute din plafon”, a transmis, vineri seară, Isu Bucureşti-Ilfov.

Citeste si: Un bărbat, suspectat că şi-a ucis tatăl, s-a sinucis în arestul Poliţiei Judeţene Vrancea

Citeste si: Viorica Dăncilă, dată în vileag de fosta noră! Cum arată în realitate ”casa nefinalizată” de la Predeal?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Vedetele se pregătesc de nuntă

Sursa citată a precizat că la faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar, în stare de conştienţă.

Bărbat rănit în staţia de metrou de la Universitate, de un geam care i-a căzut în cap
Bărbat rănit în staţia de metrou de la Universitate, de un geam care i-a căzut în cap

Metrorex a precizat că bărbatul a fot lovit de o bucată de geam, iar conducerea a demarat o anchetă.

”Metrorex informează că astăzi, la ora 16:53, în staţia de metrou Universitate, în timpul accesului dinspre Pasajul Universitate către peron, un călător a fost accidentat de un geam cazut din plafonul tavanului. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului pentru a acorda primul ajutor.

Călătorul accidentat a fost găsit în stare conştientă, cu o plagă uşoara la nivelul capului şi a fost transportat la Spitalul Universitar. În urma acestui incident regretabil, la nivelul Metrorex se va constitui o comisie care va stabili împrejurările ce au condus la producerea evenimentului”, a transmis Metrorex.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si