Numai 4 luni si jumatate a trait pe acest pamant Daria Maria. Zi de zi umplea sufletele parintilor sai cu bucurie, iar de curand a fost botezata in costum traditional romanesc. Vinerea trecuta, insa, ceea ce parea o simpla raceala avea sa o rapuna pe fetita pentru totdeauna.

Elena Artimon, mama fetitei decedate: Am fost vineri cu ea la urgente, m-a trimis la pediatrie.

A consultat fata si mi-a zis ca are rosu in gat.

Doctorita care a consultat-o pe Daria i-ar fi spus mamei ca nu exista locuri pentru a o interna si ca oricum nu este un caz grav. Asadar, biata femeie si pruncul mai bolnav decat parea au plecat acasa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie în Alba. Un tânăr a murit într-un accident de motocicletă. Tocmai împlinise 18 ani

Seara i-a dat Dariei siropul de tuse prescris de medic, iar sambata dimineata mama a constatat ca fiica ei murise.



Cu vocile tremurande de durere, parintii nu cer acum decat dreptate si vor ca doctorita care le-a consultat fiica sa nu mai profeseze.

In timp ce parintii indurerati si-au inmormantat astazi fiica, o comisie a spitalului a inceput o ancheta. Cel putin la nivel declarativ. Medicul care a consultat-o pe micuta nu are nimic sa-si reproseze.

Dupa necropsie, care a indicat pneumonie, au fost luate probe si trimise la Iasi, pentru a se confirma cu exactitate motivul decesului.

Politistii au deschis un dosar pentru ucidere din culpa.

Citeste si: Gestul șocant al unui bărbat: A otrăvit fântâna de lângă casa fostei soţii ca să o ucidă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si