Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Bebeluș mort după un diagnostic greșit. Mesajul părinților îndurerați

Doi părinți își strigă durerea, după ce fetița lor, în vârstă de numai 4 luni, a pierit de pe o zi pe alta. Medicii i-au spus mamei că micuța are roșu în gât și au trimis-o acasă cu un sirop naturist. În realitate, însă, copila avea pneumonie și a murit în doar 24 de ore de la diagnosticul greșit. Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Numai 4 luni si jumatate a trait pe acest pamant Daria Maria. Zi de zi umplea sufletele parintilor sai cu bucurie, iar de curand a fost botezata in costum traditional romanesc. Vinerea trecuta, insa, ceea ce parea o simpla raceala avea sa o rapuna pe fetita pentru totdeauna.

Elena Artimon, mama fetitei decedate: Am fost vineri cu ea la urgente, m-a trimis la pediatrie. A consultat fata si mi-a zis ca are rosu in gat.

Doctorita care a consultat-o pe Daria i-ar fi spus mamei ca nu exista locuri pentru a o interna si ca oricum nu este un caz grav. Asadar, biata femeie si pruncul mai bolnav decat parea au plecat acasa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Tragedie în Alba. Un tânăr a murit într-un accident de motocicletă. Tocmai împlinise 18 ani

Seara i-a dat Dariei siropul de tuse prescris de medic, iar sambata dimineata mama a constatat ca fiica ei murise.



Cu vocile tremurande de durere, parintii nu cer acum decat dreptate si vor ca doctorita care le-a consultat fiica sa nu mai profeseze.

In timp ce parintii indurerati si-au inmormantat astazi fiica, o comisie a spitalului a inceput o ancheta. Cel putin la nivel declarativ. Medicul care a consultat-o pe micuta nu are nimic sa-si reproseze.

Dupa necropsie, care a indicat pneumonie, au fost luate probe si trimise la Iasi, pentru a se confirma cu exactitate motivul decesului.

Politistii au deschis un dosar pentru ucidere din culpa.

Citeste si: Gestul șocant al unui bărbat: A otrăvit fântâna de lângă casa fostei soţii ca să o ucidă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI