Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Biciclist ucis de un șofer care consumase o cantitate uriașă de alcool

Accidentele in care sunt implicati biciclisti au ajuns sa se repete tot mai des.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat de 64 de ani din Dambovita, a murit dupa ce a fost accidentat de o masina. La volanul autoturismului se afla un tanar de 26 de ani care consumase alcool intr-o cantitate uriasă.

Barbatul de 64 de ani mergea cu bicicleta pe marginea drumului, in localitatea Morteni, din Dambovita. La un moment dat, biciclistul ar fi vrut sa faca stanga si ar fi intrat in fata masinii. Soferul de 26 de ani nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Oamenii care locuiesc in zona spun ca soferul abia se tinea pe picioare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Accident grav cu un autobuz: 35 de oameni au murit. S-a răsturnat într-o prăpastie

Politistii l-au testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost socant: 1,22 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat.

Soferul a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice si, initial, a spus ca nu a consumat alcool.

Dar dupa ce jurnalistii i-au spus care a fost rezultatul alcooltestului, soferul si-a schimbat declaratia.

Soferul a fost retinut de politisti. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta alcoolului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI