Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Borduri cu orice pret

Bordurile inainte de toate! Aceasta pare sa fie regula in Capitala. In timp ce investiile in spitale, strazi si scoli bat pasul pe loc, banii pentru reinnoirea bordurilor par sa vina dintr-un sac fara fund. De multe ori, insa, acestea sunt puse superficial si devin un pericol pentru cei din jur.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Misiunea: inlocuim borduri cu orice pret s-a lasat cu pagube pentru Marie Jeanne Ion. Arborele, inalt de aproape 8 metri, cu radacina subrezita, a cazut fix peste masina ei.

O situatie periculoasa care, de aceasta data, s-a finalizat doar cu pagube materiale.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Am solicitat un punct de vedere de la primaria sectorului 6, dar pana in acest moment nu am primit vreunul.

Dincolo de acest incident, Bucurestiul este sufocat de lucrarile la borduri. Intre blocuri sau pe bulevade, muncitorii trebaluiesc de zor.

De exemplu in sectorul 4, nu mai putin de 3 randuri au fost montate unul peste altul.

Un alt exemplu intalnim pe bulevardul Iuliu Maniu. Aici, muncitorii au scos copacii din radacini ca sa poata monta bucatile de beton.

Pentru amenajarea spatiului verde de 46.800 metri patrati de pe mijlocul bulevardului, primaria are un buget de 29 milioane de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI