A inceput cel mai mare festival dedicat luminilor din Romania. Pana duminica seara, trecatorii vor putea admira proiectii spectaculoase pe cladirile din centrul Bucurestiului si momente artistice cu lumini si culori intr-un show inedit, ajuns in acest an la a 5-a editie.

Citeste si: Prima fotografie a unei găuri negre a fost dată publicităţii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Show inedit de muzica si lumina in Bucuresti. Cea cincea editie a festivalului Spotligt a adus pe scena artisti renumiti care au oferit romanilor un spectacol electrizant.

Toate cladirile de pe Calea Victoriei au fost animate de jocul de lumini si instalatii interactive. Un show privit in fiecare an de mii de bucuresteni care umplu pana la refuz strazile din centrul Capitalei. A fost o seara relaxanta atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

Citeste si: Fatada casei- 5 lucruri de luat in considerare pentru decorare

La deschiderea Spotlight, cel mai mare festival din România dedicat luminii si tehnologiilor a asistat si presedintele Klaus Iohannis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si