La prima oră a dimineții, cafenelele și bistrourile  din centrul Capitalei încep să se aglomereze. Chiar dacă am ieșit din starea de alertă, oamenii și-au făcut un obicei din a munci de la distanță, cu o cafea bună lângă ei.

La cafenea, ca la birou

"Mă îmbrac pur și simplu. Mi-am luat lucrurile și ies undeva ca să pot să lucrez, ca și cum aș fi la un birou.

E același lucru practic."

Această tânără și-a luat laptopul cu ea și lucrează într-un ambient plăcut. Îi dă o stare de bine, spune ea, mai ales că uneori ia și micul dejun aici.

Citeste si: Evenimente private 2022: Când se reiau nunţile? Anunţul făcut de ministrul Sănătăţii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ea ne spune că cel mai des vine dimineața, când are cea mai multă energie pentru o zi de muncă.

Tinerii sunt clienți fideli

Clienții vin în mod regulat diminețile, încă din pandemie.

Citeste si: Ce ne-a învățat pandemia în acești doi ani?

"Avem în zonă o facultate, Facultatea de Construcții, și mulți studenți vin și lucrează de aici.

Lucrul ăsta ne bucură. E un aer de tinerețe pe care îl aduc în restaurant", ne-a povestit patronul unui astfel de local.

Citeste si: Alexandru Rafila, explicații despre noile măsuri de relaxare. Ce se întâmplă din 9 martie 2022 cu masca de protecție și certificatul COVID

Prețurile la micul dejun sunt accesibile în cele mai multe localuri din Capitală.

Ce conține un meniu

Meniul de dimineață include preparate sănătoase cum ar fi avocado, salate și omlete în toate combinațiile, astfel că și studenții străini vin aici, la prima oră, pentru că le amintește de viața în țările boeme.

Citeste si: Mâncare caldă pentru refugiați

Micul dejun preferat de majoritatea clienților constă într-o ceașcă de cafea și un croissant, pentru care clienții scot din buzunare în jur de 20 de lei.

Citeste si: Persoanele nevaccinate vor avea acces în supermarketurile din mall. Măsurile au intrat în vigoare duminică noapte

Acum că nu se mai solicită certificatul verde la intrarea în localuri și nici nu mai este obligatoriu să purtăm mască, este de așteptat ca și mai mulți români să vină să lucreze din restaurante sau cafenele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si