Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cântăreața fenomen a noii generații. Ea e Nicky Minaj de România

La doar 20 de ani, Emy Alupei, este noul fenomen din lumea adolescentilor! I se mai zice si Nicky Minaj de Romania si se mandreste cu milioanele de vizualizari pe Youtube.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicky Minaj de Romania, Emy asa cum o stiu toti este in cautare de piese vestimentare noi.

Desi este un fan al pantofilor sport, Emy recunoaste ca si-ar dori sa stie sa mearga pe tocuri. Adepta a unui stil nonconformist, Emy poarta de obicei tinute sport in care se poate simti mai bine.

EMY ALUPEI: Din garderoba mea nu ar trebui sa lipseasca niciodata un trening foarte comod. Si adidasii. Iubesc foarte mult adidasii, toti tenesii imi plac.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cand vine vorba de look, lui Emy i-a luat mult timp sa isi gaseasca culoarea perfecta la par.

EMY ALUPEI: Doamne, am fost toate culorile in cap, daca ma credeti. Deci am fost roscata, roz, verde, albastru, mov. Nu ma simteam bine, adica voiam ceva mai nebun si am incercat toate culorile si pana la urma am ramas la verde, sunt de cam 3 ani jumate la verde.

Machiajul este unul foarte simplu, dar multi nu inteleg semnificatia tatuajelor de pe fata.

EMY ALUPEI: Intotdeauna imi scriu pe fata. Multa lumea ma intreaba daca sunt tatuate, e real sau sunt scrise. Sunt scrise. Am aici love, aveam hate, dar hate-ul s-a transformat in love. Aici e puterea, puterea interioara. S i aici imi scriu de obicei „true”, adevar intotdeauna, chiar daca doare.

A ajuns celebra dupa un concurs de talente la care a participat 2 ani la rand, iar acum Emy are aproape 7 milioane de vizualizari pe Youtube la piesa "Nu uita". In doar 3 saptamani de la lansare, melodia este hit de top.

Cu peste 100 de mii de fani pe Instagram, Emy este activa mereu pe retelele de socializare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI