„O cantitate impresionantă de 7 kilograme și jumătate de droguri de mare risc a fost adusă la sfârșitul lunii iunie în țara noastră din Olanda. Marfa a fost depozitată până când anchetatorii au reușit să dea de cei vinovați, să spunem așa, într-un apartament din Brașov. Procurorii DIICOT au intrat pe fir, au organizat un flagrant și au reușit astfel să îi prindă pe cei doi bărbați care se ocupau de comercializarea substanțelor interzise.

I-au prins pe aceștia chiar în momentul în care voiau să vândă aproximativ zece mii de comprimate pentru suma de 30 de mii de euro. În urma perchezițiilor, anchetatorii au mai găsit în locuința închiriată din Brașov alte 11 mii de comprimate din cantitatea totală adusă la noi în țară. Vorbim de o mică avere pentru că aceste droguri valorau aproximativ 220 de mii de euro. Drogurile urmau să fie vândute către tinerii care participau la festivaluri renumite din Capitală, dar și din țară. Cei doi bărbați implicați în dosar au fost arestați preventiv”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.

Citește și: Sentința primită de socrii lui Cătălin Cherecheș, acuzați de dare de mită. Decizia definitivă luată de Curtea de Apel Târgu Mureș

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si