Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Casele self-service dau dureri de cap. Bucureștenii, nemulțumiți de problemele întâmpinate

Casele de marcat self-service dau adevărate bătăi de cap celor care își scanează singuri produsele. Mulți le aleg pentru că procesul este mai rapid dar ajung să piardă minute bune din cauza unor probleme de sistem. Oamenii spun că de multe ori se lovesc de erori, nu pot plăti sau nu pot scana anumite produse, așa că mai tot timpul cer ajutorul angajaților din supermarket.

Redactia Stirile Kanal D,

Casele self-service dau dureri de ca [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sunt situațiile pe care le găsim în toate magazinele care au montat case de marcat fără casieri. Acest bărbat spune că încă nu s-a obișnuit cu noua tehnologie așa că de fiecare dată cere ajutorul angajaților.

Casele self-service, bătăi de cap pentru români

Nu este singurul client căruia casele self-service îi dau bătăi de cap.

Din acest motiv mulți încă preferă să își achite cumpărăturile la casele tradiționale.

Citește și: VIDEO: ANPC intervine în disputa caselor de marcat automate din magazin: „Cred că este imperios necesară păstrarea caselor asistate direct de casier”

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă- antena3.ro

Pe unii clienți nu îi deranjează micile erori atât timp cât economisesc minute bune.

În acest magazin sunt 40 de case. Dintre acestea, la 30, oamenii scanează singuri produsele. Retailer-ul a făcut un calcul iar cei care folosesc aceste case economisesc 15 minute la un coș cu 30 de produse.

Cel mai mare lanț de supermarket-uri din țară a implementat primele case self-service în 2017. Acum, un sfert din casele de marcat sunt fără casieri, iar în unele magazine șapte din zece tranzacții se fac la casele serve service.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI