„Televizoare, becuri sau ceasuri smart- toate sunt destinate să ne facă viața de acasă mai ușoară. Nu sunt neapărat noi pe piață, însă devin de la an la an mai accesibile. De 250 de euro avem nevoie pentru ca un apartament cu două camere să devină o locuință inteligentă”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cât ne mai costă o casă inteligentă

„Este un senzor de geam sau de ușă, acum pe telefon ne arată că este închis, în momentul în care se deschide ușa sau geamul apare p telefon că a fost deschisă ușa sau geamul respectiv. Mai mult decât atât, pot avea și mesaj pe telefon”, a explicat Eugen Călinescu, manager de produs.

Un astfel de dispozitiv e util pentru familiile cu copii, de pildă, care vor să evite accidentele cu cei mici. Sau ne poate anunța dacă cineva intră în birou fără știrea noastră. Astfel de gadget-uri sunt tot mai cerute.

Citește și: VIDEO- Ce aplicații folosesc seniorii? Vârstnicii sunt mereu conectați online

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

250 de euro, acesta este prețul pentru ca un apartament obișnuit să fie transformat într-unul smart. Pe măsură ce tehnica a avansat și s-a popularizat, costurile au scăzut.

Becurile sunt la mare căutare mai ales după creșterea facturilor.

Prețul unui bec inteligent pornește de la 45 de lei. Iar o cameră de supraveghere costă în jur de 750 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si