Acesta este si motivul pentru care numarul vizitatorilor s-a dublat.

Gradina Botanica din Cluj a devenit cea mai vizitata atractie turistica de primavara. Florile de sezon care abia s-au deschis ii incanta pe vizitatori.

Narcisele, zambilele, magnoliile si lalelele ii atrag atat pe localnici cat si pe turisti.

Citeste si: Ultima fotografie cu Andreea, fata care a murit la Paris. Aceasta și-a găsit sfârșitul atunci când iubitul ei îi făcea o poză.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Eu nu am vizitat pana acum Gradina Botanica niciodata si am zis ca face mai mult decat o alta terapie, chiar si la un psiholog sa te duci. E placuta plimbarea, super, cel putin pe mine m-a ajutat foarte mult.", spune un turist.

In aceasta primavara, angajatii au plantat flori venite direct de la producatorul Casei Regale olandeze.

"Practic colectia de lalele are 176 de soiuri, niciodata nu am avut atat de multe din toate categoriile, sunt 16 grupe deci toate se pot vedea astfel incat publicul sa se bucure sis a cunoasca intreaga lor splendoare.",

spune directorul Gradinii Botanice din Cluj.

Citeste si: Gestul emoționant al tatălui Andreei, fata care a murit la Paris după ce a căzut în gol. Ce a decis acesta, după ce și-a pierdut fiica

Dupa ce admira si fotografiaza florile, vizitatorii aleg sa se plimbe pe aleile pline de verdeata. De cand a venit primavara s-a prelungit si orarul gradinii, astfel toata lumea se poate bucura de liniste si relaxare pana la ora 20.

"Ne bucuram si noi sa vedem ca numarul de vizitatori e in crestere. Vin tot mai multi parinti cu copii, clase, grupuri de copii, deci lumea se bucura si de timpul frumos, de florile pe care le avem si an de an numarul crestere. De doi ani am trecut de numarul de 200.000 de vizitatori anual.", spune directorul.

Citeste si: VIDEO| Un italian a venit în România la studii, dar acum face afaceri cu usturoi! Află povestea de succes a lui Biagio!

Daca vizitati Gradina Botanica nu trebuie sa ratati nici serele. Plantele exotice de aici cu siguranta va vor duce cu gandul la vacanta iar tot aici veti gasi si cateva plante hybrid care au miros de scortisoara sau chiar de zambila. 

Intrarea pentru adulti costa 10 lei, iar pentru copii si pensionari 5 lei. Pentru grupurile care viziteaza gradina exista reduceri substantiale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si