În cele din urmă, au fost chemate întăriri, iar bătăușul a fost încătușat și dus la un spital de toxicomani. Individul dezlănțuit, care l-a făcut knock-out pe polițistul secție 26, e un fost boxer. Parcă a turbat când agenții s-au apropiat de el ca să-i potolească pornirile nebunești. Vineri seară, făcea scandal și lovea mașinile parcate pe o stradă din Sectorul 4, iar oamenii din zonă au sunat la 112.

Polițistul care a căzut victimă a vrut să-l calmeze cu vorba bună, moment în care s-a ales cu un pumn în figură.

Citeste si: Polițist din sectorul 4, făcut K.O. de un recidivist sub influența alcoolului (VIDEO)

Agentul s-a prăbușit la pământ- iar agresorul a fost imediat imobilizat de ceilalți polițiști. Tânărul de 25 de ani a fost încătușat și dus la Spitalul Obregia pentru că polițiștii îl știau ca fiind consumator de stupefiante. De altfel, același spital l-a executat silit în 2018 pentru datorii de peste 10 mii de lei. Adică spitalizarea pentru că a ajuns de multe ori acolo drogat. De această dată, era și beat, după cum au arătat analizele medicale. Când se va trezi la realitate, va fi reținut și audiat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Așadar, trecutul fostului sportiv e unul care nu-i face deloc cinste. În 2015 a avut alt dosar penal după ce a atacat cu sălbăticie un bărbat.

Citeste si: VIDEO| Tată-monstru și-a torturat cei nouă copii

Agenții Secției 26 au parte de astfel de misiuni infernale tot mai des. La câteva străzi distanță de locul în care polițiștul a fost lovit cu brutalitate, 4 indivizi au început duminică seară să facă scandal.

S-au amenințat cu moartea, iar vecinii, deranjați de zgomot au dat alerta, iar apoi s-a pornit un veritabil tărăboi în stradă.

Cei patru viteji au fost duși la secție, dar luni dimineață s-au trezit în libertate.

Citeste si: Bătrâna din Crețeni, torturată de propria fiică zile la rând a murit! Cine a făcut anunțul trist


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si