Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Cele mai chic terase din Capitală

Vremea s-a încălzit, iar atmosfera este însorită. Așa că cea mai bună alegere de sfârșit de weekend poate fi o ieșire la terasă. Iată!

Redactia Stirile Kanal D,

CFW Terase [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În episodul de astăzi, Claudia Costandiș ne arată cele mai chic terase din Capitală, unde putem da o fugă la sfârșit de săptămână.

Citește și: VIDEO- Furtuna Kathleen a făcut ravagii în Marea Britanie! Sute de zboruri anulate și gospodării afectate

Cele mai chic terase din Capitală

Prima oprire este la o terasă cochetă din mijlocul parcului Herăstrău, chiar pe marginea lacului. Aici puteți servi unele dintre cele mai gustoase preparate pe bază de pește, fructe de mare sau din bucătăria internațională, într-un cadru idilic.
Mergem mai departe și ajungem la o cafenea chic, situată chiar pe marginea străzii. Pentru cei pasionați de dulciuri și patiserie, aici găsiți cel mai mare croissant cu unt, umplut cu cremă, din România.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Paradisul cățeilor, terapie pentru oameni. Iubitorii de animale se pot juca cu simpaticii patrupezi

Nu încheiem excursia de astăzi înainte de a vă arăta și un colțișor ascuns, din Sectorul 2 al capitalei, locul unde a fost creat primul croissant XXL din Capitală. Pe o terasă plină de verdeață, puteți savura un cappuccino, alături de cei dragi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI