Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ce pedeapsă riscă Daniel Chițoiu daca declarațiile martorilor se adeveresc

Răsturnare teribilă de situație în cazul accidentului în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu. Declaraţiile unui martor surpriză şi chiar ale poliţiştilor aruncă în aer ancheta şi îl acuză pe fostul demnitar că ar fi vinovat de moartea a doi oameni! Acum rămâne ca expertiza tehnică a celor două mașini să scoată la iveală adevăratul vinovat.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Declarațiile unui martor ocular schimbă total datele anchetei în cazul cumplitului accident produs ieri în Argeș, în urma căruia doi oameni au murit, iar alți doi, printre care și fostul ministru Daniel Chițoiu, au ajuns la spital.

Reporter: Cine a intrat în depășire?

Martor: Audi... N-a intrat în nicio depășire, nu era nimic în față, a părăsit banda și a intrat pe cealaltă bandă!

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Astfel, din victimă, așa cum au anunțat polițiștii inițial, fostul demnitar s-a transformat, încet-încet, în vinovat, după declarațiile unui bărbat care se pare că a văzut exact cum s-a întâmplat nenorocirea.

Inițial, anchetatorii au lăsat să se înțeleagă că de vină ar fi șoferul de 82 de ani al Loganului. Bărbatul și-a pierdut viața pe loc în urma accidentului.

Apoi, polițiștii au anunțat că sunt în căutarea unui martor-cheie, deși în imaginile filmate la locul accidentului se vede clar cum agenții stau de vorbă cu bărbatul respectiv și-i notează datele personale.

Au fost mai multe controverse în jurul accidentului de ieri, mai ales că Daniel Chițoiu este nașul de cununie al fetei actualului ministru de interne, Marcel Vela.

De altfel, Vela a ținut să declare în spațiul public că ancheta nu a fost influențată în niciun fel de o astfel de relație de rudenie.

Precizări au ținut să facă și cei de la sindicatul polițiștilor.

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie: Masina pe care o conducea fostul ministru a parasit sensul de mers, a intrat in coliziune cu cealalta masina.

Pedeapsa merge pana la 7 ani, dar se poate da si cu suspendare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI