„Pe mai multe drumuri naționale și județene din estul țării nu se circulă în acest moment, ori circulația camioanelor a fost restricționată. Iarna și-a intrat în drepturi, iar problemele nu au întârziat să apară. În Galați, vântul care a suflat ca turbat a răsturnat pe marginea șoselei un microbuz plin cu pasageri”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Circulație blocată în țară din cauza viscolului

17 persoane erau în acest microbuz care s-a răsturnat pe DN 24, în nordul județului Galați. Pasagerii au ieșit singuri din vehicul. Doar două persoane au fost rănite ușor.
Vântul a suflat chiar și cu 70 de kilometri pe oră în zonă. Viscolul și carosabilul alunecos au dus la acest accident care putea avea urmări mult mai grave.
În altă parte a județului, un utilaj de deszăpezire a ajuns în șanț.
În Neamț, șoferul din imagini a depășit utilajul drumarilor și a fost cât pe ce să producă un accident. Pe șoseaua alunecoasă, vehiculele sunt greu de controlat. Drumul Național 15 D a fost închis astăzi în Neamț.

Citește și: Cum arată pagubele provocate de ciclonul polar în România? O ambulanță a rămas blocată în nămeți, sunt restricții de circulație și cursurile au fost suspendate în mai multe localități

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cât de periculos este a simțit-o un alt șofer din Bacău care a ajuns cu mașina în șanțul de pe marginea drumului.
Drumul județean dintre Suraia și Focșani a fost închis.
Pe acest tronson, drumarii au fost nevoiți să deblocheze o ambulanță prinsă în nămeți. Intervenția a fost îngreunată de șoferul unui vehicul de marfă care și-a abandonat duba din cauza vizibilității reduse. Tot în Vrancea, autoritățile au decis să închidă DN 23 B, între Stupina și Ciorăști.


În același timp, la Vaslui, o ambulanță care transporta o gravidă a rămas blocată în nămeți. A fost nevoie ca reprezentanții ISU Vaslui să trimită o șenilată pentru ca ambulanța să poată înainta.
Și în Iași vremea s-a schimbat radical. Camioanele au înaintat cu greu, iar muncitorii au curățat calea tramvaielor cu măturile, de parcă iarna din ianuarie i-a luat prin surprindere.
Șoferii s-au trezit că au nevoie de perie și racletă pentru a curăța mașina de zăpadă. Ar fi imagini normale pentru o lună de iarnă, dar ele vin după temperaturi de peste 10 grade în ultima perioadă.
Ninsorile continuă și în orele următoare, avertizează meteorologii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si