Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Clipe de coșmar într-un parc de distracții! Imagini halucinate din caruselul groazei

Într-un parc de distracții din Orenburg, Rusia, a avut loc un eveniment tragic în care cel puțin 20 de copii au fost răniți, dintre care trei se află în stare gravă, după ce caruselul pe care se aflau s-a prăbușit brusc. Imaginile filmate în timpul incidentului și postate pe rețelele sociale și în mass-media rusă arată cum structura metalică a caruselului se înclină într-o parte, în timp ce oamenii panicați încep să țipe, iar apoi caruselul se prăbușește complet.

Alexandra Costea,

Clipe de coșmar într-un parc de distracții! Imagini halucinate din caruselul groazei

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a avut loc sâmbătă, 6 mai 2023, în parcul de distracții OrenPark din orașul Orenburg, la est de Moscova. Conform agenției TASS, cel puțin 20 de persoane au fost rănite când caruselul pe care se aflau s-a prăbușit.

Citește și: Ministerul Sănătății din Rusia vrea să interzică vânzarea de alcool între 8 seara și 11 dimineața

Victimele au fost transportate de urgență la spital, iar trei dintre ele sunt în stare gravă. Ministrul regional al Sănătății, Tatyana Savinova, a declarat într-un mesaj video postat pe Telegram că opt persoane au fost externate în aceeași zi, în timp ce 12 persoane rămân sub observație medicală până în după-amiaza zilei de sâmbătă.

O copilă în vârstă de 10 ani se află în stare critică la spital

Potrivit ministrului regional al Sănătății, există cel puțin 6 copii care se află într-o stare stabilă după incidentul de la parcul de distracții OrenPark, în timp ce o fetiță de 10 ani este în stare critică și a fost pregătită pentru intervenție neurochirurgicală. De asemenea, o tânără de 27 de ani care este în stare gravă se află în secția de terapie intensivă.

Citește și: VIDEO: Momentul în care un delegat ucrainean îi trage un pumn în faţă unui delegat rus/ ”Ia-ţi labele de pe Ucraina, gunoi rus!”

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Conform unor surse, caruselul din parcul de distracții OrenPark fusese instalat recent.

Videoclipurile care au fost postate pe internet arată cum caruselul începe să se învârtă, iar scaunele se ridică în aer, în timp ce se aud râsete și strigăte de bucurie ale celor prezenți. Într-un moment dat, însă, caruselul se lasă într-o parte, oamenii încep să țipe de panică, iar apoi structura se prăbușește complet.

Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Până în acest moment, autoritățile ruse nu au raportat decese.

Citește și: Atac armat într-un spital din Atlanta. Toate victimele erau femei: una a murit, iar patru au fost rănite

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI