Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Cloud-ul guvernamental ne scapă de cozile la ghișee

Scăpăm de cozile de la ghișeele instituțiilor publice atunci când vom avea nevoie de eliberarea unor documente. Țara noastră va avea un cloud guvernamental care transformă total infrastructura digitală a sectorului public, toate serviciile fiind la un click distanță, pe o singură platformă. Vom putea solicita documente de oriunde și în deplină siguranță fără să mai pierdem timpul pe drumuri.

Redactia Stirile Kanal D,

Cloud-ul guvernamental ne scapă de cozile la ghișee


DISTRIBUIE
acest articol

România se pregătește să intre într-o nouă eră a transformării digitale, prin lansarea primului cloud guvernamental dedicat.

Este un proiect revoluționar în care se vor regăsi toate instituțiile publice și va putea fi accesat printr-un simplu click.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

"Vom putea interacționa digital cu instituțiile publice, fiecare român putând solicita și primi documentele necesare de oriunde oricând și în deplină siguranță", spune premierul Marcel Ciolacu.

Primul cloud guvernamental este dezvoltat pe tehnologii de ultimă oră care protejează datele personale.

Pe lângă accesul la toate serviciile publice precum obținerea permisului de conducere a certificatelor de naștere căsătorie divorț sau deces oamenii vor economisi și timp. Totodată cetățenii vor avea un istoric al interacțiunilor lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI