Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Competiție caritabilă de surf, în Florida. Participanții s-au costumat în Moș Crăciun

În Florida a fost organizată o competiție caritabilă de surf. Cu ocazia sărbătorii de astăzi, participanții s-au costumat în Moș Crăciun.

Redactia Stirile Kanal D,

Competiție- Moș Crăciun face surf [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imaginile zilei vin din Florida, acolo unde Moș Crăciun a dat sania pe... placa de surf! Sute de persoane costumate în celebrul personaj au umplut plajele și s-au luat la întrecere pe apă pentru o cauză nobilă, a transmis Cristina Dorobanțu.

Competiție caritabilă de surf, în Florida

Așa au arătat plajele din Florida în Ajunul Crăciunului. Sute de persoane, costumate în roșu și alb, au lăsat totul deoparte și au venit să vadă competiția anuală de Moși Crăciun pe placa de surf.

Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă. Cei care au vrut să participe, au trebuit însă să înfrunte apa rece a oceanului.

"Venim acasă de Crăciun și asta facem.

În fiecare an, asta este tradiția", a spus un participant.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

"A fost super! A fost puțin frig, dar a meritat fiecare secundă. Aș repeta experiența oricând. M-am simțit foarte bine. Acesta este al nouălea an când particip, deci sunt un mare fan al competiției", a spus un participant.

"Am o fiică care în luna ianuarie va împlini nouă ani. Vin aici încă de pe vremea când eram însărcinată. Susținem acțiunile caritabile, facem lucruri bune pentru comunitate, dar este și una dintre cele mai bune petreceri din zonă", a spus un participant.

Evenimentul inedit are loc în fiecare an, încă din 2009.

Citește și: VIDEO- Moș Crăciun, cascador la malul mării. Acrobațiile Moșului i-a suprins pe spectatori

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI