Iată acum, în exclusivitate, dezvăluirile lui Sergiu Băhăian, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri ai deceniului trecut.

Fost patron al unei echipe de fotbal, regizor și om de afaceri, Sergiu Băhăian era întâlnit în cercuri exclusiviste din societatea românească, fiind o prezență constantă la evenimente și reuniuni mondene. Afacerile sale păreau a fi prospere și legale, însă nimeni nu știa că în spatele acestei aparențe se ascunde o adevărată caracatiță. 

Sergiu Băhăian nu a recunoscut niciodată că el a ordonat uciderea celor patru și de fiecare dată când vorbește despre crimele comise de colaboratorii săi apropiați aruncă vina asupra acestora.

„Poate pare incredibil, într-adevăr, că nimeni nu m-a crezut în povestea asta. Însă eu personal nu aveam nici un interes să-i omor pe acei oameni fiindcă oamenii nu știau de mine, niciodata nu m-ar fi putut acuza pe mine cu ceva. Pentru instigare la omor, nu mă acuza decât două declarații, declarația criminalului și înca o declarație coroborată cu o discuție telefonică unde eu spun: <<dă-i banii și scapă de el!>>  Însă, domnii procurori, domnii judecători și doamnele judecătoare au considerat că acel termen, <<scapă de el>>, înseamnă, ucide-l.”, a spus Sergiu Băhăian.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: VIDEO| Păduri întregi din Australia au fost distruse de incendii devastatoare

Citeste si: VIDEO| Magazine pline ochi în ultimul weekend înainte de Crăciun

Citeste si: Cristian Popescu Piedone, prins gonind cu 110 km/h, în localitate! Fostul edil nu avea la el permisul de conducere

Împotriva lui Sergiu Băhăian au fost multe dovezi și s-a demonstrat că el a comandat cele patru asasinate iar cei care i-au executat ordinele au murit în mod ciudat chiar în pușcărie.

După zece ani de pușcărie și privind către cei 20 de ani pe care trebuie să-i mai execute, Sergiu Băhăian are regrete și și-a dat seama că singurătatea este tot ce i-a rămas.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si