Tragedia ar fi avut loc în timp ce băieţelul se juca împreună cu sora mai mică.

Cei doi frati erau singuri in casa si se jucau, in timp ce parintii erau afara, la poarta. Nimic nu le-a dat de banuit ce se intampla si abia dupa doua ore, cand au intrat in locuinta, au realizat tragedia.

Socati de cele intamplate, au incercat sa isi dea seama ce s-a intamplat, iar prima explicatie ar fi ca fetita a impins usa masinii de spalat si astfel, baiatul a murit asfixiat.

Medicii nu au mai avut ce face pentru a-l salva pe micuţ

Disperati, oamenii au cerut ajutor, insa medicii ajunsi la fata locului nu au mai avut ce face pentru a-l salva pe cel mic si au constatat decesul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

O necropsie medico-legala va fi facuta pentru a stabili cauza exacta a mortii. Intre timp, politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar ancheta se va desfasura sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Tulcea. Totodata, in acest caz, a fost sesizata si Directia pentru Protectia Copilului.

VIDEO | Copil găsit mort în maşina de spălat
VIDEO | Copil găsit mort în maşina de spălat

Citeste si: VIDEO| Poliţişti atacaţi şi răniţi cu coasa

Citeste si: VIDEO| Interlopii l-au bătut până la comă

Citeste si: Accident îngrozitor într-un parc de distracții! Doi copii au sărit în aer. Totul a fost filmat


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si