Karina a sperat- pana in ultima clipa- ca trecutul nu o s-o bantuie insa fostul iubit a revenit in viata ei, in chip de monstru.

Gelos dinainte sa se desparta, Cosmin si-a iesit din minti cand a aflat ca fosta lui iubita este indragostita de un britanic si a decis ca mai bine o ucide decat s-o vada cu altcineva.

Chiar si dupa ce si-a dus planul criminal pana la capat, nu s-a potolit: hotarat sa faca mai mult rau, l-a anuntat pe noul iubit al Karinei ca ea e moarta, insa cetateanul strain nu l-a crezut.

Citeste si: Motivul pentru care Gheorghe Cosmin Titiș și-a ucis iubita în spatele catedralei din Timișoara

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Cu aceeasi cruzime, i-a sunat pe bunica si pe tatal tinerei, carora le-a spus ca ea e moarta. Crima pe care a marturisit-o cu atata detasare tradeaza apucaturi bolnave, care contureaza portretul unui individ fara repere morale si incapabil sa se indrepte. De altfel, Cosmin Titis a mai stat inchis din pricina comportamentului violent si chiar daca nu s-a reabilitat, a fost eliberat conditionat.

Indivizii ca el nu sunt intotdeauna usor de citit, spun psihologii criminalisti.

Criminalul din Timișoara, mai periculos decât îl descriu faptele. Fără control

GABRIELA GROZA- doctor in psihologie criminala: Sunt persoane foarte agresive care nu sunt obisnuite sa isi controleze comportamentul si pentru ele furia, starea de tensiune, trebuie eliminata din corp cu orice pret si asta inseamna de multe ori agresivitate. Genul acesta de comportament arata ca persoana nu se preocupa de faptul ca va fi prinsa de urmari si consecinte pe termen lung, aici e problema, o lipsa imensa de toleranta la

frustrare, care din pacate in societatea noastra e tot mai mare.

Stabilita in Italia, mama Karinei s-a intors ca sa-si ingroape fiica. La morga, a primit
alta veste groaznica- pe trupul Karinei, legistii au numarat nu mai putin de 20 de rani in zona inimii si a gatului, semn ca individul a vrut cu orice chip s-o vada moarta.

Tanara, care avea doar 21 de ani, va fi ingropata in rochie de mireasa.

Karina a fost ucisa vineri seara in parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timisoara si a intuit ce o asteapta. Cu doar cateva zile inainte ca fostul iubit sa-i curme viata, a vrut sa ceara un ordin de restrictie impotriva lui insa a renuntat- descurajata- spun apropiatii-
de legile din Romania.

Calaul Karinei a fost prins la cateva ore dupa crima si este acum in arest. Daca va fi gasit vinovat, risca sa fie condamnat la 20 de ani de inchisoare.

Citeste si: Karina şi-a presimţit moartea! Mesajul dureros al tinerei ucise într-un parc din Timișoara: "O să vii la înmormântarea mea!"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si