„De la gesturile tandre și până la cadourile extravagante, toate fac parte din arsenalul cu care alesul ei menține aprinsă flacăra iubirii. Cristina ne-a dezvăluit câteva dintre surprizele pe care le-a avut de-a lungul timpului”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cristina Spătar, răsfățata familiei

A trecut un an de când Cristina Spătar a spus „Da” pentru a doua oară în viață și este mai fericită ca niciodată. Relația cu omul de afaceri Vicențiu Mocanu merge ca pe roate, iar ea este o soție împlinită.

Și asta, în ciuda reticenței sale de a purta, din nou, verigheta.
„Nu mi-am mai dorit să mă recăsătoresc, asta e sigur. Dar sinceră să fiu, a insistat foarte mult și a încercat să facă orice că să mă convingă și până la urma am zis, de ce nu? M-am consultat cu Aida, fetița mea. Și mi-a zis: <<Mami, de ce nu? Ești tânără, încă frumoasa. De ce nu?>>. Actele nu cred că înseamnă mare lucru și nu cred că contează atunci când doi oameni se înțeleg”, a explicat artista.
Iar Cristina și Vicențiu se înțeleg de minune. Omul de afaceri îi arată mereu soției sale cât de mult o iubește și îi face nenumărate cadouri.

Citește și: Lista alimentelor care aduc noroc dacă sunt mâncate în seara de Revelion! Deși prețurile sunt ridicate, românii nu ezită să le cumpere!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

„Să știi că e genul ăla de tip care face surprize. Îți pune mai întâi o cutie mare pe care o deschizi, apoi una mai mică și o deschizi și pe aia și tot așa. Deja m-am obișnuit. E omul surprizelor.

Tot timpul îmi face cadouri. E frumos să ai așa un bărbat care să te răsfețe. Să simți că ești prețuită”, a mai adăugat Cristina Spătar.
Printre nenumăratele cadouri, cel mai drag sufletului Cristinei este chiar inelul de logodnă, al cărui diamant are o formă specială.
„E o lacrimă, o inimioară, pară, așa se numește forma aceasta. O inimă de la inimă, mi-am dorit forma aceasta. El a înțeles și l-am comandat undeva în Abu Dhabi, în Dubai, a fost frumos”, a adăugat frumoasa artistă.
Soțul ei are o relație foarte bună și cu cei doi copii ai Cristinei, din prima căsătorie și asta a cucerit-o definitiv pe artista, care ar face orice pentru copiii ei. De altfel, îi consideră pe aceștia „cartea ei de vizită".
„Albert are 14 ani, Aida 11 ani și jumătate, în aprilie face 12 ani. Sunt mari. Îi las destul de mult timp singurei, dar se descurcă, învață super, amândoi sunt ok la școală. Aida a intrat în clasa a V-a și are numai 10, sunt impresionată”, a mai spus Cristina Spătar.
După divorțul de Alin Ionescu, fosta regină R&B a pus muzica pe planul doi pentru a se ocupa exclusiv de copiii ei. Însă, acum, când lucrurile au intrat pe un făgaș bun, Cristina își dorește să revină la marea ei dragoste, mai ales că are susținerea totală a soțului.
Pentru Cristina, anul ce tocmai a început se anunță plin de provocări, atât pe parte artistică, căci speră să revină pe scenă, cât și pe plan personal: băiețelul ei urmează să susțină
evaluările naționale.

Citeste si: Lucrurile pe care Daniela Gyorfi nu suportă să le audă din partea celor din jur. „Nu toată lumea trebuie să mă placă. Mă deranjează când se iau de ceva foarte personal.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: