Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Daiana Crețan și visul împlinit. Tânăra cântăreață a fost descoperită de Georgiana Lobonț

Daiana Crețan își trăiește visul. Tânăra cântăreață a fost descoperită de Georgiana Lobonț, iar, după o scurtă pauză muzicală, a decis că este momentul să se reîntoarcă cu forțe proaspete.

Maria Stiuca,

Daiana Crețan și visul împlinit [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Astăzi facem cunoștință cu Daiana Crețan, o tânără cântăreață descoperită de Georgiana Lobonț, care a renunțat la un moment dat la cariera artistică pentru a reveni din nou, pe scenă, la îndemnul celebrei artiste. Dar întreaga poveste o aflăm de la Daiana”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Daiana Crețan și visul împlinit

Simona Pătruleasa: Bună ziua!

Daiana Crețan: Bună ziua și bine v-am regăsit! La mulți ani vă spun și la mulți ani și celor de acasă! Mă bucur să mă aflu aici, în platou.

Simona Pătruleasa: Spune-ne, te rog, sunt foarte curioasă să aflu de ce ai renunțat la muzică la un moment dat, mai ales că iubeai ceea ce făceai?

Citește și: VIDEO- Restaurante cu vedere spre mare. Priveliște spectaculoasă și pe timp de iarnă

Citeste si: Un nou cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Un condamnat la moarte din SUA a fost rugat de autorități să-și aleagă metoda prin care preferă să fie executat- antena3.ro

Daiana Creț: Eu dintotdeauna am iubit muzica. Am iubit să cânt, dar, într-adevăr, la un moment dat, a trebuit să plec în Marea Britanie, împreună cu soțul meu, pentru a ne face o viață mai frumoasă, pentru a ne construi un viitor frumos și ne a întemeia o familie. Ceea ce am și făcut.

Simona Pătruleasa: Nu ți-a fost greu, totuși, să renunți total la muzică? De ce nu ai încercat acolo să faci ceva cu muzica?

Daiana Creț: Într-adevăr, mi-a fost puțin greu la început dar, sora mea mi-a spus așa: „Măi, Daiana, tu nu trebuie să renunți cu totul. Fii atentă cum facem. O să vii cu mine într-o formație, vom cânta împreună, cât poți, dar tu nu trebuie să renunți. Tu trebuie să mergi mai departe”. Și atunci am luat, să zic așa, o scurtă pauză și am cântat cât am putut eu măcar de dragul meu și de dragul să nu mă pierd.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI