„Moarte inexplicabilă la numai 31 de ani. Un cântăreț de muzică populară din Banat s-a stins în locuința sa, la două zile după ce a mers la spital cu simptome legate de o posibilă intoxicație cu medicamente. Surse din anchetă spun că tânărul ar fi luat suplimente pentru slăbit. În plus, colegii de scenă cred că acesta era epuizat din cauza programului încărcat. Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Mile Povan a mers la spital cu două zile înainte să moară

Mile Povan era un tânăr care trăia pentru folclor și se hrănea din bucuria spectacolelor. Apropiații spun că era mereu pe drumuri, tot timpul între concerte.
„Din cauza nopților nedormite, avem oboseală acumulată, drumuri lungi care sunt interminabile. Uite, de exemplu: eu, de fiecare dată când mă duc la evenimente, din cauza agitației nu pot mânca”, a explicat Claudia Puican, solistă.
Surse din anchetă spun că tânărul ar fi consumat suplimente pentru slăbit, o adevărată modă care însă ascunde riscuri uriașe.
„Fiecare dintre noi putem ascunde o boală care este subclinică, adică să nu avem manifestări”, a explicat un medic.
În urmă cu două zile, Mile Povan a mers la urgențe, în Arad. Simptomele sale ar fi fost cauzate de o posibilă intoxicație cu medicamente, dar încă nu e clară natura acestora.


„A ajuns în UPU in stare conștientă, cooperant, ușoare stări de amețeală, medicii au demarat procedurile, investigațiile. S-a simțit mai bine și a dorit să se întoarcă acasă”, a explicat Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Arad.
Pentru că de atunci nu a mai răspuns la telefon, fratele lui a mers la locuința acestuia însoțit de pompieri. Militarii au spart ușa apartamentului și l-au găsit pe solistul bănățean fără suflare.

Prietenii spun că Mile era implicat în mai multe proiecte și rar îl vedeau odihnindu-se.
S-a deschis un dosar penal așa cum cere procedura, dar până în acest moment polițiștii nu au indicii legate de vreun posibil gest extrem. Autopsia va stabili cu exactitate cauza morții tânărului de 31 de ani.

Citește și: Declarații cutremurătoare privind moartea artistului Mile Povan. Acesta lua suplimente de detoxifiere: ”Nu trebuia să plece”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si