„Muzică bună, o poveste captivantă și decoruri spectaculoase! Toate sunt ingredientele speciale ale unui spectacol tip musical ce promite să stârnească ropote de aplauze. Love for Sale (Dragoste de vânzare), este o poveste despre curaj și emoție, văzută prin ochii unor persoane încercate de viață. Pregătirile pentru spectacol sunt în toi, iar actorii ne-au dezvăluit puțin din ceea ce se ascunde în spatele cortinei”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

„Dragoste de vânzare”, în luna martie

Pe ritmuri de jazz, într-un decor specific bourlesque, povestea captivantă a personajelor principale începe să se desfășoare sub ochii privitorilor. El, un adult cu multe relații eșuate în trecut. Ea, o femeie matură, ale cărei experiențe au făcut-o să își piardă încrederea în dragoste. Împreună descoperă iubirea ce sfidează rațiunea și trecutul.
Piesa „Dragoste de Vânzare” îi aduce actorului Petru Călinescu un rol complex și solicitant, ce reușește să îi forțeze limitele și îl provoacă să se dezvolte ca interpret.
„Este un fel de arhetip al bărbatului din era Instagramului, un bărbat aparent plin de preconcepții, la o anumită vârstă, trecut prin viață, prin relații.
Am învățat sa fiu mai curajos, am învățat să îmi depășesc limitele. Atunci când joci musical nu este doar actorie, este și cântat, este și mișcare scenică în același timp”, a explicat Petru Călinescu, actor.
Complexitatea personajului feminin a determinat-o pe actrița Ioana Sihota să abordeze diferit acest rol.

Interpreta a început să meargă la sala de fitness, pentru a-și asigura condiția fizică necesară unui rol tip musical.
„Am început cu sala pentru că suflul este foarte important, exista mișcare, exista muzică, toate se întrepătrund și atunci trebuie să fii pregătit fizic”, a explicat Ioana Sihota, actriță.

Citește și: Răsvan Popescu și-a lansat cel mai nou volum de proză la Iași. „Omul orchestră. Un jurnal altfel”, apreciat de critici literari și scriitori

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Odată deslușite tainele rolului, frumoasa actriță a învățat o lecție importantă de la personajul ei: cea a trăiniciei unei relații.
„Cred că nu ține de aspect, cred că nu ține de experiență, nu cred că ține de vârstă, cred că ține de comunicare. Dacă ne permitem să comunicam așa cum trebuie și repet, să devenim vulnerabili, the sky is the limit”, a adăugat actrița.
„Dragoste de vânzare” sau  „Love for Sale” în denumirea ei originala, reprezintă un proiect de teatru independent, care anul acesta se joacă pentru a doua oară în fața spectatorilor. Succesul primei reprezentații din urmă cu un an, a determinat echipa să revină pe scenă.
„Multă lume a cerut acest musical jazz, compus, creat de Claudia Ciobanu, scenariul și regia cu Jazzy Jo și Petru Călinescu în rolurile principale, dar și cu dansatori și cu multă muzică live”, a explicat Mădălin Guruianu, producător.
Spectacolul „Love for Sale” va avea reprezentația în doar câteva zile, la sala Luceafărul din Capitală, iar biletele sunt aproape pe terminate.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si