Hope le-a povestit fanilor ei de pe rețelele de socializare cum s-a ales cu o infecție cu stafilococ după ce și-a spart un coș de pe față.

Mama, originară din Louisiana, și-a împărtășit povestea într-un videoclip pe TikTok, care de atunci a strâns 2,1 milioane de vizualizări și 154.900 de aprecieri.

Citește și: Și-a dat demisia pentru a trăi la țară. Povestea femeii care susține că toaleta din curte o ajută să salveze bani. „Ești cea mai tare”

„A fost mai rău decât nașterea și acum am o cicatrice distractivă de la ea. Nu-mi voi mai sparge niciodată un coș pe față, niciodată”, a spus tânăra mamă, iar apoi și-a avertizat adepții să nu-și spargă coșurile.

VIDEO. Drama prin care a trecut această tânără după ce a spart un banal coș. A suferit o infecție oribilă. „A fost mai rău decât nașterea”

Totul a pornit de la un singur coș

Hope a explicat că și-a spart un coș chiar deasupra buzei cu o noapte înainte să posteze videoclipul, apoi s-a culcat și s-a trezit cu o față umflată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am fost la medic, este stafilococ. Mi-am spart un coș și s-a transformat într-o infecție cu stafilococ”, a povestit tânăra mămică.

Hope și-a încheiat videoclipul cu un avertisment pentru urmăritorii ei: „Da, nu-ți sparge coșurile”.

Citește și: Șocul pe care l-a trăit un bărbat atunci când l-a cunoscut pe iubitul fiicei lui. Cu cine se întâlnea fata? "Mi l-a prezentat sub un nume diferit"

Mulți dintre fanii lui Hope de pe TikTok au remarcat în comentariile videoclipului ei un avertisment suplimentar pentru a fi atenți la „triunghiul morții”.

Conform medicului dermatolog Dr. Mamina Turegano, „triunghiul morții” este secțiunea feței de la puntea nasului până la colțurile gurii, acolo unde nu trebuie să iasă niciodată un coș.

Care este sfatul medicilor

Acest lucru se datorează faptului că zona împachetează o mulțime de vase de sânge care duc direct la creier, iar o infecție în această regiune ar putea oferi o conductă ușoară pentru ca bacteriile să ajungă spre creier. De asemenea, infecția „provoacă unele simptome foarte rele, cum ar fi accidentul vascular cerebral”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Din fericire, să te alegi cu o infecție foarte gravă este destul de rar, dar poate doriți să vă gândiți de două ori înainte de a sparge un coș în această zonă”, a spus pe TikTok medicul din New Orleans.

Stafilococii provoacă infecții, fiind bacterii care se găsesc pe piele sau în nas. Totuși, când pătrund mai profund în organism și ajung în sânge, articulații, oase, plămâni sau inimă, pot deveni o problemă serioasă, uneori chiar mortală, conform informațiilor furnizate de Clinica Mayo.

Tratamentul obișnuit pentru infecțiile cu stafilococ constă în antibiotice prescrise de medici, dar se recomandă și măsuri preventive pentru a reduce riscul de infectare cu aceste bacterii.

@dr.mamina #stitch with @Zoey Another great reminder! Thanks to hygiene and antibiotics, problematic infections are rare. But I would still be cautious when dealing with anything on this part of the face, and see your doctor if you're not sure what to do. For all you medical nerds out there, the collection of blood vessels in this region closely connect to the cavernous sinus. So when the cavernous sinus gets swollen, that's when symptoms like a stroke can occur (different nerves may get compressed). Other consequences include meningitis, brain abscess, and infected blood clots. #skincare #skincareroutine #pimplepopping #dermatologist #dermatology #derm #drmamina #skintok ♬ original sound- Dr. Mamina Turegano, MD

Citește și: El este cel mai păros bebeluș. La doar un an, micuțul are mai mult păr pe corp decât majoritatea bărbaților adulți. „Arată de parcă are 35 de ani”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si