Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Drogul zombie continuă să facă victime printre tineri! Imagini cutremurătoare surprinse pe o stradă din Oradea

Fenomenul „Zombie” nu mai este o noutate pe străzile din Oradea. Substanța halucinogenă continuă să facă victime printre tinerii din orașul bihorean.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe o stradă din cartierul Velența un tânăr a fost filmat în timp ce aveau un comportament straniu şi mişcări necontrolate. Din păcate, astfel de scene sunt din ce în ce mai dese pe străzile orădene, tot mai mulți tineri căzând pradă acestui drog extrem de periculos.

„Erau trei persoane, însă eu am reușit să-l filmez doar pe unul dintre ei. Unul dintre ei a reușit să fugă, iar celălalt era picat pe jos lângă colțul de la complexul comercial. Este dezastru ce se întâmplă în Oradea, mai ales în cartierul Velența”, ne-a explicat Iosif Dgy, cel care a filmat întreaga scenă din Velența.

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

 

Sursa: Bihon

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI