Cele doua victime, in varsta de 53, respectiv 65 de ani erau bune prietene si se vizitau adesea. Le chema Ana pe amândouă și erau prietene de când se știau.

Impreuna erau si cand la poarta uneia dintre ele au venit doi barbati care vindeau plapumi, iar femeile i-au lăsat în casă, obișnuite să vadă comercianți ambulanți prin sat.

Ce s-a întâmplat apoi e greu de spus, iar anchetatorii urmăresc acum mai multe piste.

Inițial, toată lumea a crezut că vânzătorii sunt suspecții, cert este că soțul uneia dintre femei a început s-o caute prin sat, când a văzut că nu mai vine acasă.
În poarta casei unde s-a petrecut crima, bărbatul s-a întâlnit cu vânzătorii ambulanți, despre care spune că i-ar fi cerut bani pentru o plapumă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În cele din urmă, cumnatul uneia dintre femei a fortat un geam si a reusit sa intre- când a văzut nenorocirea a sunat imediat la 112.

Criminaliștii le-au găsit pe victime una peste alta, acoperite cu o pătură, iar pe trupuri le-au descoperit urme de violență.

Citeste si: VIDEO| Mărturia șocantă a soțului uneia dintre femeile ucise la Satul Mare. Ce spune despre presupușii criminali

Surse din anchetă spun că în vizor a fost luat un vecin al femeilor, recidivist de fel, iar motivul a fost jaful. Vecinii știu că erau bani în casă, cam 4.000 de euro.

Cei doi vânzători au fost reținuți repede de poliție, într-o localitate apropiată, după ce un vecin a reușit să vadă numărul de înmatriculare al mașinii în care se aflau.

Au fost eliberați de dimineață, dar nu înainte de a fi puși să facă o reconstituire. Cei doi susțin că nici măcar n-ar fi intrat în casă.

Întreg satul e în stare de șoc, mai ales că e o comunitate mică, de oameni care se cunosc și se înțeleg bine.

Cercetările continuă, iar anchetatorii spun că au un cerc mai larg de suspecți.

Citeste si: VIDEO| Imagini șocante după exploziile produse în blocurile din Timișoara și Satu Mare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si