„Pentru unii sărbătoriți, petrecerile aniversare durează mai ceva ca-n povești. Un astfel de caz este și cel al artistei Elena Merișoreanu, care, de la onomastica ei, din urmă cu ceva timp, o ține numai într-o continuă petrecere. În fiecare zi, cântăreața se distrează și primește urări de la prieteni sau rude. Noi am surprins-o de curând în timpul petrecerii alături de colegii de breaslă”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Elena Merișoreanu și fiica ei, împreună la estetician. „Am învățat de la mama că trebuie să îmbătrânim frumos”

Elena Merișoreanu a petrecut alături de colegii de scenă

La petrecerea artistei au participat numeroși cântăreți, care au întreținut voia bună prin cântecele interpretate. Toată lumea prezentă s-a distrat de minute.

Elena Merișoreanu precizat că îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru starea sa de sănătate și că în acest moment nu își dorește nimic.

Citește și: VIDEO- Diana Matei, viața dincolo de scenă. Aceasta și soțul său au o relație solidă, care a trecut cu brio testul timpului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si