Este vorba despre un tânăr in vârstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport la şcoala gimnazială din Topolog.

Prima care l-a denunţat pe profesor este mama unei minore, care a observat că fiica sa avea un comportament dubios. Femeia a mers direct la Postul de Poliţie să depună o plângere penală, iar imediat a fost demarată o anchetă după ce au intrat pe fir procurorii.

Citeste si: VIDEO- Primarul care-și umilește fiica, o nouă înregistrare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce au descins la adresa profesorului, anchetatorii au descoperit că individul  s-a folosit de statutul pe care îl avea şi a determinat 3 copile de 14 şi 15 ani să întreţină relaţii intime cu el.

Totul a început încă din luna aprilie, iar abuzurile au continuat până în iulie.

În primă fază, individul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost dus in faţa magistraţilor de la Judecătoria Babadag care au decis să îl reţină pentru 30 de zile.

Citeste si: VIDEO- Sfânta Parascheva, racla scoasă mai devreme. Pupăm moaștele?

Profesorul este acuzat de trei infracţiuni de act sexual cu minori în formă continuată, iar dacă va fi găsit vinovat, va petrece ani grei în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si