„O pedeapsă executată în aer liber a devenit învățătură de minte atât pentru copii, cât și pentru instructori. Este anchetă după ce, pe internet, au apărut mai multe filmări cu elevi, membri ai unei fanfare din Călărași, care erau puși să își ceară scuze în genunchi, pe asfaltul încins. Imaginile, cu impact emoțional, au strânit comentarii pline de revoltă.

În timp ce părinții așteaptă explicații, îndrumătorii sunt trași acum la răspundere”, a spus Christian Sabbagh.

Obligați să stea în genunchi, pe asfaltul încins, în plin soare. Cei care îndură chinul și umilința sunt elevi de la clasa a doua, până-ntr-a opta, membri ai Fanfarei „Răsăritul” Jegălia. Un instructor se răstește amenințător.

Un val de revoltă au stârnit imaginile pedepsei postate pe Facebook. Comentariile arată indignare și îngrijorare deopotrivă, și afirmă că ceea ce s-a întâmplat este ilegal și inuman.

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Răzbunarea unei femei care a fost tratată prost într-un magazin de lux. Pe rețelele sociale, oamenii sunt extaz: „Este încântător”- antena3.ro

Comentariile de pe internet după ce oamenii au văzut imaginile în care copiii erau puși să stea în genunchi

Comentariile de pe internet după ce oamenii au văzut imaginile în care copiii erau puși să stea în genunchi

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Ce au spus părinții

Câțiva părinți au asistat la toată scena. Alții au aflat abia acum... varianta spusă de copii. Potrivit acestora, totul a fost de fapt o lecție dată în glumă.

„Domnul a făcut o glumă cu noi pentru că am fost cam neastâmpărați seara. Am convocat o ședință cu domnii profesori-instructori de la fanfară”,a  spus un părinte.

Fanfara „Răsăritul” Jegălia este finanțată de primăria comunei. Copiii au fost puși să stea în genunchi în Slatina, în timpul unui concurs susținut la începutul lui iulie.

„Într-una dintre seri am înțeles, aflând astăzi de la mămici, că acești copii au deranjat liniștea celorlalți participanți la concurs. Se pare că au rupt și o masă. La această deplasare  au participat părinți și nimeni nu a venit să se plângă.

DGASPC Călărași a deschis o anchetă pentru a clarifica situația și a început audierile. Sunt, însă, părinți care spun că vor face plângere pentru că imaginile postate nu au avut acordul lor.

Citește și: VIDEO Serenade în inima orașului! Clujul a fost „acoperit” de muzică

Citește și: O femeie își bătea copilul cu bățul pentru că așa îi spunea Biblia. După ce l-a ucis prin smucituri repetate, a fost pedepsită crunt de soartă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si